pocoksari#9024
Hmmm...megtámadtam a törököket, elhoztam még egy kis területet, de közben a lengyelek a csehekkel (császár) is nekik mentek. A töröknek volt 50k katonája a lengyelnek és a cseheknek is 50-50k, tehát tuleröben voltak, föleg, hogy a törököknek föleg gyalogos zsoldosa maradt a velem valo háboru után. Gyorsan megtámadtam a litvánokat, akik behivták a lengyeleket, gondoltam a lengyelek lekötésével kicsit több esélyük lesz a turbánosoknak. Sikerült military accessel egy 20ks cseh sereget bezárnom a közel-keleti török tartományokra, a lengyel seregeket is lekötöttem, de sajnos ez csak arra volt elég h a törökök felszabaditsák a balkánt. Sajna a menetrendem elég szoros volt (mennem kellett a ruszkik majd ajam, majd dánia ellen), igy annyit tudtam tenni, hogy elhoztam a lengyel pofa pénzét, kértem sarcot, eldobattam vele a törökökre és a rám vonatkozo claimjeit meg a csehekkel valo szövit felbontattam (litvánoktol meg csak három tartományt kértem, az AE gáz lett volna, mert még a ruszkiktol és a dánoktol elfoglalando területekkel is kalkulálnom kellett). Igazábol arra vagyok kiváncsi h a lengyel AI claim nélkül mit hoz el a töröktöl...