NineTY#8869
Ez a coreolás dolog hogyan működik pontosan? (A képeken múltbeli eseményeket próbálok elmagyarázni, a mostani határok nem feltétlenül számítanak.)
Itt Kongó (piros, warleader) és valami más kis országgal voltam háborúban (kék), és a sárga az én core területemet jelenti. Minden bármilyen színnel áthúzott területet elfoglaltam. Először a kék országgal kötöttem békét, azaz annexáltam, mert tudtam coreolni a telületeit. (Van valami ilyen, hogy core területtől, ha ideiglenes földhíddal (megszállás alatt lévő területek) eléred a területet, akkor coreolhatod.)
Itt Dai Viettel (piros), Ayutthaya (kék), és valami harmadik országgal (a warleader) voltam háborúban és a sárga a coreolt területem. Ugyancsak elfoglaltam minden létező területet. A vörössel jelzett területet akartam elkérni békében a kék országtól (van ideiglenes landbridge a sárgától a piroson át), de nem lehetett, szal gondolom ez csak akkor működne ha nem lenne a kék országnak tengerpartja (vagy nekem).
Itt először elfoglaltam a sárgával jelölt területet, és így szépen egyessével sorban tudtam nekiállni őket coreolni, az egyiket a másik után. Majd jóval később elfoglaltam a kék területeket, erre ahelyett, hogy számomra logikusan a tenger felől is szépen egyessével tudtam volna coreolni, hirtelenjében minden terülteten el tudtam indítani a coreolást (sárgát és kéket egyaránt). Ez mért volt? Tán a tenger mellett lehet mindent rögtön? Vagy azért mert a tenger irányából és fentről (azaz két irányból) is volt összeköttetés? Utoljára szerkesztette: NineTY, 2017.07.11. 21:51:19