Europa Universalis IV
  • pocoksari
    Hmmm..elkezdtem a ruszkikkal, ami viszont érdekes h a gép a törökökkel nagyon durván beindult, very hardon olyan durva sereget tud tartani és potolni amivel ha nem is annyira mint én de azért velem összemérhetöen halad, kicsit megijedtem östintén szolva...föleg h 50 feletti az AE-om náluk:(
    Ami fura volt, h novgorod csak három körböl lett meg, tul nagyok voltak...a térités nem megy, egyszerüen a szunnita területeket nem tudom áttériteni, ilyen 100+ honapos áttéritésekbe bele sem kezdek.
    Az instituion lassan jön, szépen hátrányba is kerülök, van valami bizbasza a ruszkiknak amivel 10el lehet csökkenteni az autonomiát, az elég pofás.
    Oroszország megalapitása a tech miatt elég távoli, meg persze ryazan is rajt ül pár tartományon, én meg balga modon PUztam velük. Az uralkodom mondjuk jo 6-5-1es. A power projection viszont beszakadt, nem tudok olyat választani akit támadni is tudnék...hát, kicsit nyögvenyelös a történet eddig. A lengyelekkel szövit kötöttem, igy nyugatrol nem jön, nem jöhet semmi, igaz, én sem mehetek.