Ezért foglalom el:
"Ezzel kimentesz monarchiapontokat,mivel azokat elveszi,de mivel azok úgymond be vannak fektetve,azokat nem veszi el,hanem később megszünteted a coreosítást,s már vissza is jönnek a pontjaid."
Ezért nem tartom meg:
"Azért adom vissza a területet mert ha megtartom akkor a negatív stability miatt állandóan lázadnak és megeszik a sereget."
->Persze meg lehet próbálni megtartani a területeket de mivel a westernizálás alatt admin pont erre nem jut, (mert azért mégis biztos ami biztos alapon a cél gyűjtögetni a 300at emelésre) így állandó a lázadásveszély. Arra meg semmi garancia nincs hogy mondjuk nem tör ki 10K+ lázadás egyszerre több tartományban is. Az meg már végzetesen meggyengítheti a sereget. És lehet hogy a végén pont egy hajszálra van szükség hogy kilábaljak a válságból, vagy kudarcba fulladjon az egész westernizálás. Hisz gondolom pont ez lenne a célja az egésznek, a kockázatvállalás: vagy sikerül és happy van vagy nem de akkor káoszba süllyed az ország jódarabig és csak vergődik vergődik.
Na jó persze lehet save/loaddal is megoldani a dolgokat de az meg szerintem nem szép dolog.
(Minden rosszindulat nélkül és maximális tisztelettel írom, de ennél egyértelműbben nem tudom elmondani, ezért is idéztem Condást illetve magamat.)