phylemon#838
Jó dolog ez a mod, a tech group szerkesztése kifejezetten. Máramaros és zemplén is történelmileg hű lett, az aranybánya is nagyon jó ötlet tekintettel hogy amerika felfedezéséig Mo. Európa top 3 nemesfém nagyhatalmának számított. viszont a magyarok finnugor kulturköre minimum vitás kérdés. Ne kérdezzétek hogy hova tartozunk akkor, mert az a vitás rész leginkább, de hogy nincs semmi közünk a finnekhez az tuti. Ez is a történelemtanításunk egyik legnagyobb hazugsága. Egy réges régen megcáfolt és túlhaladott elmélet. Aki érdeklődik találhat irodalmat a témához, és nem csak olyat ami szélsőjobb propaganda. Trade node-ot felesleges Magyarországhoz adni, az nem lenne élethű, mi abszolute Krakkó de leginkább Bécs vonzásában voltunk.
A westernizálást kipróbáltam én is Condás tippje azaz a wiki eu alapján. 20 év alatt el lehet érni azt a szintet hogy nekikezdj. Ha nagyon rendben van az ország és minimális esély van a lázadásra még alacsony stability esetén is, akkor ilyen 3-4 ezres felkelések vannak amiket gyerekjáték leverni a +2 stability küldetésért.. Az is segít egyébként admin pontot tartalékolni hogy elfoglalsz a westernizálás előtt pár tartományt, hozzákezdesz coreosítani őket. Utána rögtön rányomsz a westernizálásra majd pedig vissza vonod a coreosítást és visszakapod az admin pontokat is. Utána meg hogy ne legyen gondod belőle, azonnal visszadod az eredeti tulajának. Még pár aranyat is kereshet vele az ember, de ingyé meg tuti visszaveszik. :) Az a 80-100 admin pont is jól jön a stability emelés során. :) Én a szerbekkel játszottam meg ezt, mivel elfoglalták már boszniát is.