Europa Universalis IV
  • NineTY
    Igen tudom, a törökök nagyon ütnek az elején, amikor még a leginkább számít (a végén már túlerőbe vagy, jobb seregösszeállítással).
    :D milyen flotta? A törökös játékban egyáltalán nem gondoltam fontosnak a flottát, a nagyon alacsony diplo tech miatt meg minden úgyis szanaszét verte volna. Tán a végére építettem egyet mondjuk.

A törökös játékban ha jól emlékszem nekem az Istenért se akart jönni a mamelukokra a küldi, legelőször az oroszokat szedtem szét, mert az azelőtti játékomba kezelhetetlenül nagyon nagyok lettek, majd úgy jutottam be Európába, hogy Litvánián, Lengyelországon keresztül, Ausztriát sokkal későbbre hagytam. És a HRE-t támadni nagyon gány. Mindig csak egy háborúba lehetsz az emperor miatt, meg rengeteg pici állam,,, az egyik nagy előnye annak ha a HRE-vel vagy, hogy nem kell majd azt támadnod :D
    Én nem mindig a legkisebbet ütöttem, hanem mindig mindent, ami elérhető volt, még gyorsan mielőtt belépnek a koalícióba.

De tuti nem csinálok mégegy törökös World Conquest próbát, mert ez a HRE-s sokkal könnyebb, meg a mostani patchba, mint sokszor mondtam, sztem a HRE-n kívül mással nem is lehet. Meg a katolikusoknak ott a pápaság, ingyen stability (meg néha más bónuszok) csak úgy. A pápaság nélkül hogy lehet stabilityt szerezni? Csak admin pontból, meg imádkozni eventért?