NineTY#7813
Csak nem tudsz valami sok statet csinálni, én még mielőtt kitettem a lábam európából elhasználtam kb mindet, szal a meghódított területek 25% bevevételt, manpowert termelnek csak. Szóval a hódítással nem leszel gazdagabb és nem lesz több manpowered, csak nagyon kis mértékben. Ja meg ugye hódításra kapsz overextensiont, overextensionra meg kapsz korrupciót, és hát nem olcsó, 138%-ra 38 dukát/hó. Meg a statekat fortokat is el kell tartani, szóval legalábbis amivel legutóbb játszottam még pár éve, a Res Publikához képest sokkal több költség van.
Bár igen azóta rendberaktam a gazdaságom egy csöppet, beannexáltam Portugáliát, Kasztíliát, szal kaptam még pár nagy developmentes területet és coret is rájuk, a fortok nagy részét leromboltam, semmi értelmük nincs, csak egy nagyon kicsit lassítják az army tradition csökkenést, azonkívül meg szívás, mert elfoglalják őket a lázadók, és le kell ostromolni és azon kívül egyébként nagyon drágák eltartani.
Illetve pár aranybányát state-ltem, és full coreltam.
Szóval így már van össz 290 bevételem, abból profit 60 (korrupció nélkül ~100 lenne, de a korrupció nem megy még egy ideig sehová :D), bár crusadeben vagyok, illetve war taxolok, szal kevesebb lesz.