Europa Universalis IV
  • Chris
    Ez nem releváns, mivel eleve van jópár HRE princed, akik nem foglalnak diplo relation slotot, viszont boldogan core-olják be neked az összes elfoglalt területet, ill. vég nélkül tudsz újra és újra ilyen HRE princeket gyártani, hogy aztán egyetlen kattintással a tiéd legyen az összes területük...

Bizonytalan időre felfüggesztettem, vagy ha úgy tetszik abbahagytam azt a kampányt. Unalmas és monoton, hogy az idő 95%-át ez a területosztogatós, HRE prince elengedős lassú baszkurálás viszi el. Nem kihívás, még annál is kevésbé szórakoztató, kb. ilyen lehet gyártósor mellett dolgozni.

400-500 körüli AE-m volt mindenkivel, de egy darab koalíció sem mert alakulni, míg Európából a francia, angol, spanyol és portugál mind 1-1 háborúra van a vazallizálástól/elmúlástól, Bizánc HRE hercegként újraéledt és megkapta a Balkánt, Muscovyt megette a lengyel-litván únió, akik nem tudtak commonwealthesedni, mert vki (?!?!) elvitte előlük a teuton/livón területeket, így a litvániát beintegrált és monarcyvá váló lengyelek egy büszke Habsburg királlyal egyetlen kattintás távolságra vannak attól, hogy PU alá kerüljenek. :)

Úgyhogy kezdtem inkább egy Granada játékot, ami sokkal szórakoztatóbb. :)