pretorius07#7550
Vegyük a mostani kampányom,és itt nem 200,csak 20 év telt el.
Korábban írtam,huszon x indításra kaptam azt,hogy mind francia,mind burgund barátság volt. Hatalmas mázlival 15 év alatt császár lettem,és inheritáltam burgundiát. Ez szintén olyan ritka,mint a fenti huszon x indítás. Fontos,hogy a cél a régi római birodalom! Ehhez kell minden francia,ibériai,itáliai,balkán,anatóliai terület,meg észak afrikai tartományokból is sok,meg egyéb városok,mint london,bécs,stb.
A szitu 20 év után. Meg kell semmisíteni a franciákat,spanyolokat,angolokat első körben. Ha megerősödni hagyom őket,akkor buktam az egészet. Francia a legveszélyesebb,velük kell kezdeni.
A tervem,hogy megtámadom genovát,behívom a spanyolokat,és velük elverem a gallokat,akik genova szövetségese.
Namármost ha ez nem jön be,akkor megint buktam az egészet,mert nincs idő 20 év regenerálódásra+a franciák nem gyengültek meg. Akkor tuti,hogy visszatöltöm,mert hiába csak 20 év,ekkora mázlim,ami az első 15 évben adatott,nagyon soká nem lesz!
Persze nem muszáj visszatölteni,de akkor a célom nagyjából elfeledhetem,és akkor csak egy sima kampány lesz,ami lehet élvezetes és sikeres is a maga módján,de a hiányérzet megmarad.