pretorius07#7410
Erre azt tudom mondani,hogy ezekhez az ideaválasztásokhoz nem a patch kellett,hanem az ország sajátossága:)
Még sosem volt két teljesen azonos idacsoportokkal bíró országom,és szerintem mindig mással kezdtem. Többnyire military az első,de mindig másik.
Maradjunk annyiban,hogy mostantól nem mondok véleményt,előtte végigjátszok egy teljes kampányt 17 alatt.
De ahogy előttem is írták,én is úgy vagyok vele,hogy szeretek nagy birodalmat építeni. És bár most is a legnagyobb seregem van a világon,de lenne az a verzió,amikor simán elvernének. Még csak koalíció sem kellene,csak 2-3 ország.
Nem azt várom,hogy minden tök egyszerű legyen. De a játék attól lesz élmény nekem,hogy elkezdem az alapoktól,ami az elején küzdés,folyamatos okoskodás,tervezgetés. Lásd most bizánc. Ne mondja senki,hogy egyszerű velük indulni. Aztán szép lassan elérni odáig,hogy ne kelljen már legalább egy kisebb hadjárattal is szenvedni,hanem amolyan ajándékként a küzdésért legyen egy kis rush,amikor csak leteperni kell az ellent. Lásd kondjuk a HRE-t. Ha végigszenveded a 6 reformot,megvan a jussa...