pretorius07#7148
Én sosem csatlakozok ligaháborúba... Egyszer megtettem,még commonwealth-szel,és mikor 30%+ warscorenál,és majd kétszeres túlerőnél békét kötött az ai,akkor eldöntöttem,hogy inkább kihagyom. Simán vittük volna az egészet... Had háborúzzanak,én meg majd a kimerült országokat megeszem:)
Az ottománok meg szinte minden játékomban csatlakoztak eddig,és a ruszkik is.
Most meg elkezdtem egy bizáncot. Illetve vagy 8-adszor indítom újra:) egyszer a legjobb szövetségi rendszeremet azért kellett abbahagynom,mert a török a franciákkal parizott le... Hát kicsit mérges lettem:)
Másiknál megvertük a lengyelekkel védekező háborúban,de úgy eladósodtam,hogy szinte esélytelen volt visszahozni. Mire a 38 loant visszafizettem,addigra lázadások,korrupció,és már le is járt a truce,és esélytelen lett volna másodszor nyerni...
Ebben a játékban most mellettem lengyel-litván pu,serbia,wallachia (magyarok nem rivalizálnak a törökkel,de szerencsére lengyellel sem). A török épp csatázik a másik oldalon,a q betűs naggyal,tehát egyhamar nem végez. Úgyhogy amint lejár a játék eleji truce a szöviknél,én fogok támadni,aztán meglássuk. Megpróbálok átcsusszanni a szoroson,hogy ne kelljen kerülni,főleg a diplo pontok miatt a sok military accessel... Jah,és visszatettem az 1.15-öt,azzal még élvezni is fogom tán...
Lehet drukkolni:)