48,5 év. Sajnos nem tudom a munka mellett, mikor lesz lehetőségem folytatni, ma meg csak eddig jutottam :) (amennyire eddig se értem rá, és amennyire nem értek még nagyon sok mindent, ez a 48,5 év is kész csoda)
Az első 10 évbe elhalálozó Muscovy új életre kelt, és mivel én a szövetséggel elszúrtam Novgorod befoglalását, ő megtette helyettem. A spanyolok továbbra is elnyomva, Ausztriának pedig csak diplomáciai ereje van, így már várom, mikor robban ki Franciaország a helyéről.
Lengyelekkel való jó viszonyom pedig szemlátomást a múlté :) Legalább szegény szétkapott Magyarország (nem is oly rég, kétszer ekkora volt), Moldáviát visszakapta a Lengyelektől a békekötésem egyik követeléseként. Ennyi jár neki, ha már nem mertem vele kezdeni a játékot.
Most a déli szomszédom mérgelődik, plusz egy feladat is megjelent, szóval keresek a cseheknél erősebb szövetségest, és nekiindulok a Fekete-tengernek.
szövetségi jó iszonyt, beházodással gondolom nem lehet megszüntetni stability veszteség nélkül? Perm jól behúzott a csőbe Novgoroddal, azóta se tudok tőle megszabadulni. Több diplomáciai slotom pedig nem maradt.