wednes#7109
Én már ilyet kétszer is láttam. Egyszerűen nem ugrottak egymásnak a felek. Lehet nagy volt a fölényed eleve.
Más: Ez a hadsereg kölcsönadással kicsit feldobta a játékot. A bajor AI jól "betrollkodott" vele a velence elleni háborúmban. :)
Magyarországgal vagyok osztrák területekről a Boszporuszig (azon túl még kicsit) tartom uralmam alatt az egész térséget. Na mondom behúzom most már a velencei területeket. A Franciaországgal helyett cserélt Burgundia egy erős Savoy és még pár állam volt a szövetségese (nagyra hízott Commonwealth a szövim, ami nem vesz részt a harcokban mert előzőleg kikapott, meg Anglia, aki igen).
Szóval elég erősek voltak, hogy ne legyen sétagalopp. Kezdetben az erős nagyra nőtt Bajorország is garantálta Velence függetlenségét, na az már sok lett volna, de aztán visszavonta és garantált mást. Én erre vártam és indítottam meg a támadást. Nem volt meg a döntő fölényem így kivéreztetésre és elhúzásra mentem. Erre egy idő után a bajor elkezd csapatokat odaadni Burgundiának 3 csillagos tábornokkal, amivel el is döntött egy komoly csatát, amiben nyerésre álltam. Aztán megjelent a bajor erősítés és meg is fordult az ütközet. Aztán még küld támogatást is.
Itt suttyomban proxy háborút vív ellenem és tényleg akadályokat görget elém. :)