Europa Universalis IV
  • Tuvok #7061
    Na jó mindegy, asszem ezt befejeztem.
    A Cossacks után kezdtem úgy érezni, hogy kezd inkább bosszantani a játék mint szórakoztatni így rá is untam. Kíváncsiságból kipróbáltam az 1.16-ot, alapjában véve bejött, ezért megvettem a Mare-t. Na, itt b*sztam el. Ez a dlc volt eddig a legnagyobb kidobott pénz.
    Mit is ad a fizetős része ?
    Egy rakat kémkedős hülyeséget, eddig sem vettem fel soha Espionage ideát, ezután se fogom.
    Térképmegosztás ?? Ha nem kolonizálok, kb. k*rvára nem érdekel mennyit látok a világból, ha meg kolonizálok, felfedezek magamnak.
    Condottieri ? Na itt azért jó lenne tisztázni, hogy ha kőcsönadom', attól a létszám még véd-e engem, mert ha nem, és az AI még gyengébbnek lét mint előtte, akkor annak csúnya vége van. Adja a túró kőcsön'..!
    Trade League ? Fabrikáltam claim-eket, erre az összes kereskedő kis hülye bevédené a másikat. Utrecht-től Venice-en át Ciprusig ? A Trade szerintem még mindig KERESKEDELMET jelent, oké a Trade Power növelés, de kérem ez egy fostos katonai szövetség...
    Unconditional Surrender ? Hát ez... egy idióta háború során kipróbáltam.... 8 provinciámból 3 maradt. Alt+F4. 15 Euro hogy önként és dalolva letold a gatyád és lehajolj az ellenfél előtt ? Na nem, ezt nem..

Remélem ti azért elégedettek vagytok a Mare-val.