Chris#7050
Oké, bebizonyosodott ezzel, hogy nem kötözködsz, hanem a második feltevésem a helyes. :)
Megpróbálom utoljára, tőmondatokban, hátha megérted. Amit kiragadtál az nem panaszkodás. Van a szöveg előtt egy kép. Ha az azon lévő részinformációkat összerakod, azt fogod látni, hogy a játékomban vmi olyasmi történt, ami nem felel meg a játék szabályainak. Abban a szövegben amit kiragadtál ezt elemzem. Emiatt hitetlenkedem, mert ilyet még nem láttam, nem hallottam. Center of reformationt kapott Litvánia. Pedig center of reformationt csak az az első 3 ország kap, aki áttér az adott reform vallásra. Litvánia nem tért át. Litvánia maradt katolikus. De Litvánia kapott vhogyan center of reformationt. Ez nem felel meg a játék szabályainak. Stop.
Az, hogy azt mondod "vegyem fel a humanizmust disaster ellen" nem segítség. Ezt én is tudom. Ezt mindenki tudja, aki olvasni tud. De te nem ezt mondtad. Te végigokoskodtál vmi 12000 pontos akármit. A végére odabiggyesztetted, hogy a "személyes véleményed, hogy kötelező a humanizmus". Én aprólékosan levezettem, hogy mi az én személyes véleményem az optimális lengyel fejlődésről. Erre te maszatolsz minden érvet nélkülözve, hogy "én telesírom a fórumot, meg hülyeség, mert mások is így csinálják". A rosszul nevelt három éves gyerek is a falhoz csapja végül is a tányért ha nem ízlik neki a spenót, vele sem állok le érvekkel vitázni. Kezeljelek téged is úgy? :)