pretorius07#7047
Szerintem olyan nincs,hogy ne lenne cél a végjátékban... Ha annyira megnőttél mondjuk lengyelekkel,akkor irány a hre,meg a franciák,vagy a brittek. Ha más kontinensről indulaz,akkor meg hajrá európa,vagy igázd le az egész induló kontinenst. Vagy nem tudom,de mjndig van valamifelé menni. Lehet kicsik,de ha mondjuk bekoalícióznak... Vagy lehet a többiben a legjobb fele menni. Trade,income,stb. Esetleg lopj kolóniákat,ha addig nem volt...
A vitához annyit szólnék hozzá,hogy nekem igenis gond a korrupció. A vallás és tech miatt majdnem minusz egy van. Ezt NAGYON sok pénzzel lehet csak visszafogni,de most is 30 körül van már. A nagyon sok az annyi,hogy nulla hadsereg fenntartás,nulla advisor,max root out corruption,és így csökken évente egy tizeddel. Pedig van bevételem,meg tengeteg aranyszállítmány is.
Au admin tech is gázos az elején,ha admin idea is van. Max úgy éri meg,ha megvan a core creation cost csökkentés,aztán félre. Mert ugye az elején igyekszel behúzni a sok könnyü célpontot,de az új core rendszerrel ez sokkal drágább... Így meg nem fér bele még egy admin idea is. Főleg most nálam,kínai tech csoportban,ahol ott a 60% modifier. Bár már megvan a western focus rég,de mondjuk egy 20-as development provinciát core/state-re kihozni 300 pont körül van. Ami majdnem egy idea,vagy egy fél tech.
Tehát most Chrisnek adok igazat,így az 1.16-os patch-el,és nem alap western grouppal,a tapasztalataim alapján. 20 felett vagyok military techhel,pedig nem sajnálom a hadvezérekre a pontot,meg van két fullos katonai ideám,admin techhel meg épp most hagytam el a 16-ost! És szinte végig admin fókuszon voltam... És még azt sem mondhatom,hogy annyit terjeszkedtem volna,mert így is nehezen jön ki pontban...