Lysandus#7039
Nem értem honnan veszed azt a hülyeséget, hogy 166 év alatt értem el az admin 10-t. :-)
Egyébként pedig terelsz, ugyanis a te állításod azt volt, hogy nem éri meg először admin ideát fejleszteni, mert visszavet admin techben. Ezt továbbra sem igazoltad. Mondjuk nehéz is, a játék mechanikája miatt. :-D
Ha te úgy akarsz játszani, hogy "ahead of time" vagy admin techben, az pedig a te bajod. Szerintem nem éri meg. Ugyanis korrupciót pénzzel is lehet csökkenteni (bár nem értem, hogy miért olyan nagy probléma, én sosem voltam 3 százalék felett), tehát amikor úgy csökkentesz korrupciót, hogy plusz pontokat adsz ki techre, akkor monarch pontot váltasz pénzre. Ami szerintem őrültség, a játékban a szűk keresztmetszet a pontok, és nem a pénz.
Még valami: egy pár embernek egész jól megy itt úgy a játék, hogy admin ideával kezd (volt, aki world conquestet is csinált így), de ha szerinted lábon lövés, akkor a lelked rajta.
ui: Nagyon ügyes vagy, hogy 1570-re ráuntál. Csak halkan jegyzem meg, hogy az egész kommentfolyam azzal kezdődött, hogy körbepanaszkodtad a fórumot, hogy milyen nehéz dolgod van, ellenben aki segíteni akart, azt jól ledorongoltad. Mostanra már a "katasztrófális" religiuos turmoilról is kiderült, hogy baromi gyenge. :-D