Europa Universalis IV
  • Chris
    Igen, sajnos nagyon sok mindenben csal a játék, máshogy sajnos nem tud kihívást jelenteni az AI.
    A lengyel játékomban, amit pár napja kezdtem pl. 10-es teuton sereg megverte a 22-es seregemet, pedig direkt néztem, se morálban, se general módosítókban, se discipline-ben nem volt jobb... csak... egyszerűen megverte és kész.
    A török mindig ugyanezt csinálja, háborúban áll mással, van mondjuk egy 30-as forcelimitje, 10k manpower, a 20k-s seregével az én 40k-s lengyel/litván seregemet SIMÁN megveri, de ha nagy áldozatok árán vmi csoda folytán megverem, akkor a megmenekülő 10k-s serege néhány napon belül 35k-s seregként tér vissza. Tessék, próbáld meg élvezni így a játékot.

Tegnap az baszott fel végérvényesen, hogy ha van 3 vazallusom, abból az egyetlen 50% liberty desire felettit elkezd támogatni support independence-szel a gép, akkor mindhárom instant 100% liberty desire-re vált... Bizánc annektálása így állt meg 90%-on (kb. 1000 dip pontba került addig), majd mindannyian hadat üzentek a következő napon. Kuka. De hogy ennek milyen logikai alapja van, azt nem értem.