Europa Universalis IV
  • Chris
    Theodoro, avagy gót terjeszkedés majdnem 60 év után:

Ismét művel mocskos dolgokat a gép:
    - elején Crimea ostrománál (csak az az egy terület maradt, 9-es stack kellett az ostromhoz) rámspawnolt Circassian rebelst (!), vmint Trebizondian separatists-eket (!), amikkel nullázta a manpoweremet, a pénzemet úgy, hogy csak 5-ös seregem maradt, ergo az ostrom megállt... hitelek, zsoldosok, küszködés, centizés
    - legelején lespawnolt a genovai Azovra 27 rebelt, azok azóta is ott állnak, esélyem sincs megszabadulni tőlük, elfoglalni a genovai területeket, a fenti képen, a jelenlegi állapotban 20-as a forcelimitem... elképesztően szegény területek ezek a hordás területek
    - kezdetben szerencseként éltem meg, hogy a lengyel-litván PU nem jött létre, de ez így mégrosszabb, mert szövetségben vannak és így sokkal nagyobb Litvánia force limitje
    - Muscovy volt az egyetlen "nagy testvérem" aki megvéd (Litvániától, oszmánoktól, timuridoktól félek), nagynehezen összehozom a szövetséget, erre fogja magát és nekimegy egyedül a litván-lengyel-livóniai szövetségnek úgy, hogy 3x annyi emberük van. Természetesen behívott a háborúba, de szívni nem akartam, nem fogadtam el, ezért búcsút is mondhattam a nagytestvérnek... Más esetben mikor csinál ekkora baromságot a gép? Nevetséges.