Europa Universalis IV
  • sadface #6596
    Rávettem magam egy Nagy Britannia ironmanre, de cirka 100 év után elegem van a franciákból. Egyszer tudtam spanyol-osztrák segítséggel elcsapni őket, visszavettem a coreomat délen, elvettem Párizst (aztán rájöttem, hogy az achi már megvan -.-) spanyoloknak és osztrákoknak is adtam területet. Burgundiától is elvettem két provinciát calais mellett. De azóta... Sorra bukjuk a háborúkat 1v3-ban. Beszarás. Ha nam az AI töketlensége miatt, akkor a semmiből előtűnik egy 30k-s stack két csillagos generálissal. Már ott tartunk, hogy a széthullott csigaevők kb mindent visszavettek és háborúról háborúra egyre reménytelenebb az egész. Az utolsó háborúba már tettem rá, csak küldtem be a 20k-s merc stackeket halni, hátha elfogy a manpowere és ki tudom hozni egálra.. Ha mégegyszer megtámad lehet feladom a maradék európai területeket és megyek Amcsiba. Pedig olyan jól indult, 1455-re már az összes ír opm-et elfoglaltam, Skócia meg vazallus.. Ráadásul a rózsák háborúját is megúsztam. Áh. Így állok:

ps: hétvégi játékos vagyok, eléggé ostobán játszok szerintem, de élvezem. :DD
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.03.20. 11:39:13