Europa Universalis IV
  • Ntj
    Na, újra nekiálltam és most egész jól alakulnak a dolgok. Az elején először Hungary, majd Ottomans is betámadott. Lengyelekkel és a csehekkel játék eleje óta megvan a szövi, így mind a magyarokat, mind a törököket sikerült megverni defensive háborúban és magyaroktól 4 törököktől 3 területet kértem. Onnan egész jól mentek a dolgok, háborúzgattam Szerbiával, Boszniával és jó párszor a magyarokkal is. Persze végig cseh-lengyel segítséggel. Csehek mellesleg kb. 1455 óta voltak császárok 90 éven át, most ők ugye protestánsok, ezért Holland kapta meg a császárságot és létre is jöttek az uniók. Nem rég volt egy nagy háborúm a törökkel is, ez már Velence-Lengyelo.-Csehország segítségével ment. Konstantinápoly volt a war goal erre rohadt lengyel nem adja át -.-. Mindegy akkor inkább bevettem 3 másik tartományt.
    Bizánc hűbéres Velence-Poland-Bohemia-Wallachia a szövetségi rendszerem, ami elég erős ezek közül mindenki szövi mindenkivel, ami persze hosszútávon nem jó. :( Már azért kacsingatok az oroszok felé, meg nézegetem Velence riválisait is.
    1554
    Ui.: Nem tudja valaki, hogy most nekem mennyit is kell elfoglalnom? Annyi amennyi a "Balkans" régióba tartozik? Mert remélem ez változott és nem kell nekimennem még a HRE-nek is. Jah, mellesleg nincs Kozákos DLC-m így szerintem könnyebb is a játék, elég szar egy DLC ez az új.
    Utoljára szerkesztette: Ntj, 2015.12.12. 15:25:52