10049
-
Timakrisz #5759 Hu ez nagyon jó állás
-
#5758 Amikor ráértem, fent voltam TS-en 5 körül, de nem jöttetek -
hitman1028 #5757 https://www.youtube.com/watch?v=sJWanayhdRo&feature=youtu.be
7.rész
ám miért maradt abba a multiplayer játék? -
#5756 Nekem 3 szavazóm van, Burgundiának 2.
Na és miért nem engem választottak meg ? :) -
Arsenalll #5755 húúú kis mázli 1577 kaptam egy eventet amivel lett uralkodom:D okés rakok majd képet 1600-nál -
pocoksari #5754 kíváncsi leszek a következőre, de a seregekről is rakj képet majd -
pocoksari #5753 iddqd -
Arsenalll #5752 Egy kicsivel még jobb is lehetett volna, ha nem hal ki az uralkodó ház, bár ez csak 2-3 évre volt probléma. Most 1575-ben kaptam egy 15 éves regencyt :/ Ez már sokkal nagyobb baj:S -
pocoksari #5751 a virágboltiban nincs :) én is csak a hitelesség kedvéért játszom azzal...de pl. a mostani verziómban nem engedte az ironmant, mert nem látja a steamet, evvan -
pocoksari #5750 a török wc kísérletben nem lehet meg az unify islam, mert ez is egy feltétel:
- Every owned province is Muslim - ez kizárt, de annyira, hogy nagyon -
pocoksari #5749 ez tök ugyanaz mint az enyém, ejha -
hitman1028 #5748 most már nem havonta hanem 3 hónaponta van mentés és van mindig backup -
matyineni #5747 EU4-ben és CK2-ben összesen kb. 5-600 órát öltem bele, de az achi-k soha sem hatottak meg. CK2-ben pl. még egy sincs. Egyszerűen valamiért nem motiválnak.
Arsenalll
Jól haladsz, ajánlom hogy törekedj a Unify Islam felé, az nagyon op döntés. Azután Ottomans helyett Opmans leszel. :) -
Arsenalll #5746 Az újra kezdett török most így áll. Kicsit másképp terveztem meg az elején a háborúkat, amivel sokkal jobb eredményt értem el az előző próbálkozásnál.
Török -
Timakrisz #5745 Ironmanben játszol még ott az achi is, ha másért nem amiatt is megéri. -
matyineni #5744 Az első végigjátszásomat Brunei-al ironmanbe kezdtem, de amikor a harmadik felvett rész után visszanéztem és nem volt hang, akkor döntöttem úgy, hogy inkább nem ironmanbe fogom felvenni a következőt. Egyébként nem szoktam visszatölteni, mert azt szánalmasnak tartom, inkább kihozom a lehető legtöbbet az adott helyzetből. De egyébként köszönöm a kommented! :)
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2015.12.15. 10:05:53 -
hitman1028 #5743 ironmanbe játszanál,még talán érdekes is lenne xd -
matyineni #5742 Sziasztok. Már közel egy hete elkezdtem egy Oirat végigjátszást a legújabb DLC-vel együtt. Akit érdekel nézzen be a csatornámra, videó várható minden nap. Minden véleményt/javaslatot szívesen várok! Sajnos nem tudok linkelni hozzászólásban, úgyhogy a csatorna az aláírásban található. -
pocoksari #5741 azért nem lesz rossz az eredmény így sem :)
bár unom -
hitman1028 #5740 pedig franciákkal a legkönnyebb -
pocoksari #5739 kevés a pénz, a manpower...orrbaszájba koalícióznak
amit nem látok kivitelezhetőnek, hogy átvegyem a hre vezetését és meg is tudjam alapítani..túl kevés a tag...kraftos
ezek a frakciók is idegesítőek -
pocoksari #5738 elkezdtem franciákkal...szenvedősre sikerült eddig -
Ntj #5737 Végre összejött! :D Azért nem 1 próbálkozás alatt, de csak sikerült. 90% a pátriárkás cucc azt még megvárom, így két achit zsebelek be.
Dracula's Revenge -
Ntj #5736 Remélem, hogy nem fog kelleni. Ha minden jól alakul előbb-utóbb meglesz. :)
Így állok 1581-ben elég szépen átalakult a szövetségi rendszer
Bizánc-hűbéres
Bohemia-Russia alli
1581 -
hitman1028 #5735 https://www.youtube.com/watch?v=3z9SM1H6TMw
https://www.youtube.com/watch?v=R_37D5ZrC44
5-6 rész -
Chris #5734 Hmm, ránéztem most, de ezt megváltoztatták, Krain már nem a Balkánhoz van sorolva. Így nagyságrendekkel könnyebb lett a Drakula, meg ezáltal az új Lazarus is.
-
Chris #5733 Van egy rossz hírem, emlékeim szerint Krain meg talán még vmi, ami eredetileg osztrák kézen van, kell a Balkánhoz.
Én egyik alkalommal ezen véreztem el. -
Ntj #5732 Akkor jó, nem akarom még a Stájereket is megtámadni. Elég lesz még a törököket kiűzni Európából, utána meg Velencétől elfoglalni a regioban lévő tartományait, meg hát ott vannak a román területek a lengyeleknél. -
hitman1028 #5731 regio térképen kell megnézni -
hitman1028 #5730 na csak sikerűlt,kihasználtam ,hogy nagyok a távolságok
-
--deathstroke-- #5729 Amikor minden összejön.. :D -
Ntj #5728 Na, újra nekiálltam és most egész jól alakulnak a dolgok. Az elején először Hungary, majd Ottomans is betámadott. Lengyelekkel és a csehekkel játék eleje óta megvan a szövi, így mind a magyarokat, mind a törököket sikerült megverni defensive háborúban és magyaroktól 4 törököktől 3 területet kértem. Onnan egész jól mentek a dolgok, háborúzgattam Szerbiával, Boszniával és jó párszor a magyarokkal is. Persze végig cseh-lengyel segítséggel. Csehek mellesleg kb. 1455 óta voltak császárok 90 éven át, most ők ugye protestánsok, ezért Holland kapta meg a császárságot és létre is jöttek az uniók. Nem rég volt egy nagy háborúm a törökkel is, ez már Velence-Lengyelo.-Csehország segítségével ment. Konstantinápoly volt a war goal erre rohadt lengyel nem adja át -.-. Mindegy akkor inkább bevettem 3 másik tartományt.
Bizánc hűbéres Velence-Poland-Bohemia-Wallachia a szövetségi rendszerem, ami elég erős ezek közül mindenki szövi mindenkivel, ami persze hosszútávon nem jó. :( Már azért kacsingatok az oroszok felé, meg nézegetem Velence riválisait is.
1554
Ui.: Nem tudja valaki, hogy most nekem mennyit is kell elfoglalnom? Annyi amennyi a "Balkans" régióba tartozik? Mert remélem ez változott és nem kell nekimennem még a HRE-nek is. Jah, mellesleg nincs Kozákos DLC-m így szerintem könnyebb is a játék, elég szar egy DLC ez az új.
Utoljára szerkesztette: Ntj, 2015.12.12. 15:25:52 -
hitman1028 #5727 nem tudom sehogyse megcsinálni,afganisztántól kéne pár tartomány,aki meg szövetséges a törökökkel xd
-
hitman1028 #5726 ja már tudom,75 presztizs is kell hozzá xd -
hitman1028 #5725 https://www.youtube.com/watch?v=p06t6vLCdOs
https://www.youtube.com/watch?v=Cd000hGsd1I
harmadik és negyedik rész
ki tudja,hogy franciákkal miért nem kaptam meg az empire rangot,pedig már majdnem 2ezer deveopmentem van? -
Timakrisz #5724 A legertelmetlenebb a Die pls Die, mert csak es kizarolag makkal johet be :( nekem mar volt egy csomao 1/2/0 meg 0/0/2 meg ezekhez hasonlo kombo, hosszu elettel, aztan ez a szar meg nem... total folosleges, hogy meg legyen az achi azt akarod, hogy legyen egy ilyen ruler, aztan meg hogy dogoljon meg csak addig birja ki :D
-
--deathstroke-- #5723 A legértelmetlenebb achi is megvan :D -
--deathstroke-- #5722 Végül Oroszországba is eljutott a Habsburg dinasztia :D -
--deathstroke-- #5721 free unit pack
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2015.12.10. 14:08:18 -
Arsenalll #5720 Első török-magyar háború
Nem nagyon gondolta ezt át a paradox. Ha a lengyelek nem tesznek be riválisnak akkor még ők is lazán rohannának segíteni...