Ntj#5295
Hát ezt komolyan nem hiszem el... Itt ment el a kedvem ettől a retkes achitól. Tök jól állnak a dolgok látható, hogy mennyi területet sikerült már megszerezni (törököktől nyilván lengyel segítséggel) és erre jön a war a magyaroktól. Eleinte pozitívan álltam a dolgokhoz minden úgy is alakult ahogy gondoltam, bár voltak nehézségek. Lengyel illetve Milánónak köszönhetően Ausztria kiugrott. Volt egy nagy fellélegzés. Maradt Hungary,France,meg a jelentéktelen Wurzburg. Hogy a franciáknak miért is volt érdeke, hogy Magyarország a Balkánon nem is a törököktől, hanem a románoktól szerezzen területet nem is értettem... Mind1 elég jól alakultak a dolgok, csatákban nagy meglepetésre össze lehetett működni az AI-val. Már Hungary ajánlotta a white peace-t, de gondoltam innen simán fognak menni a dolgok. Francia közel volt ahhoz, hogy kiugorjon, már lengyelek is probléma nélkül ostromolgattak én is szereztem vissza Bukarestet (ha hívhatom így) ill. Nándorfehérvárat. Erre a köcsög lengyel AI kiugrik warscore -15-ről -85-re ugrott. Franciák onnantól kezdve nem akartak kiugrani és persze ők előbb befejezték az ostromot, csatát elbuktam és onnantól kezdve hiába nem fogadtam el a békét automatikusan átadott 3 területet a magyaroknak+lengyel szövetséget lenullázta. HURRÁ... Nem vagyok ám ideges... dracula Utoljára szerkesztette: Ntj, 2015.11.13. 12:16:09