• Cuchulainn
    #4
    Hát akkor ellenvélemény:
    Nálam tökéletesen fut, mindent maximumra állítva is, semmiféle lassulást nem észleltem több óra játék után sem. Eddig egyetlen buggal sem találkoztam.

    Irányítással sincs problémám, bár tény, hogy a finom mozgásoknál ugyanúgy nehézségek vannak mint az 1ben, de itt sokkal felhasználóbarátabb a kivitelezés és nem tépem a hajamat, hogy már megint egy véletlen mozdulat miatt húspéppé tapostam valakit akit nem kellett volna.

    A monotóniára vonatkozó kritikákat nem értem, ahogy a cikkben is írják, jóval változatosabb mint az első rész, a város életszerűbb, a keresgéléssel fellelhető extra cuccok sokkal ötletesebbek és több motiváció van a megszerzésükre (A challenge-ek mondjuk továbbra sem illenek bele nagyon az egészbe). A fejlődési rendszer sokkal jobb lett, a megszerezhető erők jobban ki vannak egyensúlyozva egymáshoz képest.

    Ami nekem nem tetszik:
    A történet nem sokat lép előre az előző részhez képest, és eléggé egy helyben toporog sokáig (66%-nál vagyok). James Heller alapvetően szórakoztatóbb főhős mint Alex Mercer volt, bejön ez a fekete humor (no pun intended) ami sok helyütt felbukkan nála, viszont ez eléggé homlokegyenest szembe megy azzal, hogy ő most egy teljesen megkeseredett, ember aki semmi értelmét nem látja az életének miután elvesztette a feleségét és ivadékát.
    Ehhez jön még, hogy a Blackwatch és a Gentek alapjáraton is elég jól prezentálják, hogy ők mekkora rosszarcok, nem éreztem szükségét annak, hogy minden audiolog arról biztosítson, hogy minden egyes katona akit felzabálok szabadidejében kiskutyákat ver agyon abortált magzatokkal.

    Összességében nekem bejött a második rész, szerintem akinek tetszett az első az bátran próbálkozzon meg vele, mert majdnem ugyanazt kapja, csak szebb, kifinomultabb és változatosabb formában.