• globint
    Nézegetem a Nasa honlapján a curiosity rover felépítését, meg olvasgatom, hogy ha embert küldenének oda, esetleg nem is hoznák vissza. Persze, később azért megoldanák a visszahozását, de ha történetesen egy 4-5 fényévre levő bolygóra küldenének kutatókat, onnan biztosan nem jönnének vissza, az már bizony egyirányú út lenne. Na, tehát, ha a földet esetlegesen meglátogató UFO-kra gondolok, lehetséges, hogy azok is így voltak? Az Ezekiel próféta könyvében leírtak szerint nézve a rovert, annak manipulátorait, kezdetleges, kerekeit, kezd felderengeni, hogy milyen irányt kell vennie a rover fejlődésének. Sokkal nagyobb kerek kellenek, hiszen akkor az elakadás lehetősége minimális. A kerekeknek a tengelynél szinte érintkezni kell, hogy a rover mérete ne legyen túl hosszú, helikopter propeller is kell, a rugalmasan gyors helyzetváltoztatáshoz, és persze a manipulátoroknak sokkal érzékenyebb fogó képességgel kell rendelkezni. Nos, én ezt szűrtem le, a rover felépítésének tanulmányozásából, összevetve az Ezekiel próféta könyvében leírtakkal.