Ne mennyünk bele személyeskedésbe, eddig úgy gondolom, hogy nem írtam rád nézve sértő dolgot. Én szeretem ha valami jól néz ki és praktikus, óriási hiba tényleg, szégyellem is magam miatta. Jobb a fakó alap szar egy cserélhető háttérképpel, az vagány tényleg.
"levente68 szerint egy atlagos felhasznalo szinte eszre sem venne a valtast a 2.3.x es a 4.x rendszerek kozott"
Ezt pedig badarságnak tartom, csak rá kell nézni a JB-re meg a 2.3-ra. Az Apple szvsz azért titkolózik mert jelenleg nincs a kezükben semmi. Hányszor lett már ígérve a híres iPhone 5 és még mindig sehol. Állítom a GSIII megjelenése óta szétszedtek már vagy 150-et és nyakik vannak az ICS/JB-ben, hogy mit lehetne átmenteni... Az, hogy a vásárlók 80%-a mit használ továbbra sem mérvadó. Rengetegen Bada-t nyomkodnak még mindig, de attól az még egy szar. Sajnos az, hogy ennyi a 2.3 a buta gyártóknak köszönhető, de ahogy írtam is a rendszer nem itt tart. Akkor jöttem is egy példával, hogy mennyi mennyi gépen XP fut még és OpenDossal adják el a laptopokat. Ettől én még maradnék a Win7-nél annak minden előnyével együtt... Ha más birka, akkor legyen birka, engem az hol érdekel?