levente68#65
Nem bírtam ki, végigolvasta a cikket, nem volt sok belőle már...
Csúnyán nem ért az Android-hoz a srác.
Abban a mélységben, amiről beszél, kevesen járnak, főleg a szifonosok, de ő aztán messze nem tudja, hogy amikről beszél, azt milyen egyszerű megoldani Android-on.
Kezdetektől lehet WiFi-n elérni mindazt, amit MA hiányol, a programok telepítését, mentését PC-re, sőt akár SMS írását PC-n. A Tasker nagy kedvence lehet, az látszik, de azt nem tudja, hogy van annál jobb is. Ne olvasgassatok ilyen buta cikkeket és főleg ne hozzátok bizonyítékként.
Felsorolok pár alkalmazást, amik ebben segíthetnek, ha ennyire információszegénység van.
Android Sync Manager WiFi, Applanet, AutomateIt Pro, homeMYhome, JkayDeluxeSettings, Absolute System Root Tools, AndroidPC, Anti Spy Mobile PRO, BLN control, CircleLauncher, External Keyboard Helper Pro, FLOATING PLAYER, FTPServer, ISeeYouPRO, LCD Density Modder Pro, Lucky Patcher, Lux Auto Brightness, Market Enabler, Market unlocker, MediaHouse-Pro UPnP DLNA, Mobile ODIN, Multi Mount SD-Card, MyBackup Pro, MyPhoneExplorer, nitrality, Notification History, PhoneMyPC, Root Explorer, ROM Toolbox Pro, Sanity, Screencast Video Recorder, Secholeutils, Super Video, Floating & Popup, Titanium Backup Pro, TriangleAway, Voltage Control, Wave Launcher, WIFI File explorer, WiFi File Transfer Pro, Wifi Jumper, Zedge
Ez csak néhány progi, amiket több, mint 500 közül gyorsan idecitáltam. (Az általam elmentettek közt nincs egyetlen céltalan, ócska, fingós és egyéb említésre méltatlan sem.)
Van köztük sokféle, van, ami a cikkben említett hiányokat cáfolja ősidők óta, van, amelyik olyan tweak-eket használ, vagy hoz létre, melyeket iPhone-osok nem is ismerhetnek, van, amit csak azért tettem be, mert szeretem, vagy mert egyszerűen csak nagyszerű.
Aki ezeket ismeri, már nem ír ennyi sületlenséget és én nem is írtam ide az összes általam igen nagyra tartott programot, sőt, természetesen nem is ismerem az összes olyat, ami első osztályúnak tartható, tartott. Egyetlen widget, egyetlen Home Screen nincs a felsorolásomban, holott komoly választék van belőlük és olyanokat tudnak, amit egy tweak-elt szifon sem tud.
Nem célom továbbra sem senki ócsárlása, annyit kérek, aki nem ért hozzá, előbb kérdezzen, akkor nem kap szemétséget cserébe, amin aztán jól megsértődhet és indulhat a flame.