• bosco05 #59
    De pont erről beszélek bakker. A 2.3 ellen villogtok, mikor az már a múlt. GB az olcsó szarokban van, de pár gyártó butasága miatt, sajnos a drága szarokban is. Igen valóban hátrány Android esetében, hogy utána kell járni mely készülékeken mi van és milyen update várható rá, de ez 2012-ben nem feladat. Az hogy külföldön mit miért kapsz az egy dolog. A 3GS őskövület, ugyanúgy mint a 2.3... De nem vitázom tovább, a vadi új SIII-at függetlenben megkapod itthon 140-ért. Nagyon nem kell körülnézni mert ott a Nexus Prime, az SII, az SIII, az S advance, az iPhone 4 és a 4s, ha valaki prémium kategóriás telefont akar venni. A többit el kell felejteni. Egyébként reggelig lehetne sorolni, hogy mennyi minden van ICS-ben és JB-ben ami iOS-ben nincs, de ami leginkább szembetűnő, hogy sokkal szebb és testreszabható, iOS-en meg kapsz valamit kicseréled a hátteret aztán jónapot. De mindenki maga dönti el mire van szüksége, egy azonban biztos, hogy az ICS-től kezdve megváltoztak az erőviszonyok és az Android nem csak utolérte az iOS-t, de le is hagyta. Én nem vagyok elfogult, próbáltam mindkettőt, de szerintem az Apple csak perelgetni lesz képes a vezér nélkül a továbbiakban is...