• narumon
    #545
    "Mindig azt mondod, mindent tud az iOS és mindent ugyanolyan, vagy még egyszerűbb módon."

    Hazudsz! Soha nem mondtam, hogy mindent tud!

    "Ok, próbáld ki amit már hoztam példát, hány rétegig tudsz egymáson alkalmazásokat kezelgetni!?"

    Ezt már múltkor is leírtad én meg a múltkor is válaszoltam, hogy ne haragudj de nem állok neki szórakozni ilyenekkel, ennél sokkal jobb dolgom is van, mint hogy a te hülyeségeidhez hekkeljem a telefonom.

    "Tudsz-e kirakni ablakban futó alkalmazást, sőt többet, FullHD video-t futtatni egyben, egy nem FullHD-t egy másikban, böngészőt a harmadikban "

    Van valami ablakkezelő a telefonra, de soha nem raktam fel és nem is akarom, mert ha nagyon ablakozni akarok akkor ott a windows (bár ott sem használom). Kérj kölcsön egy iphonet és hekkeld így szét ha nagyon akarod, én nem benchmarkolok mert semmit nem ért. Ezen túlmenően a valódi példa kérdésed meg csak annyi, hogy tud FullHD-t lejátszani? Igen. Mehet mellette böngésző? Igen, max ablakot váltok.

    "természetesen böngészgetve, ezeket rendezgetni ide-oda, hisz kis képernyőn buzulunk és ha előjön a billentyűzet, akkor arrébb kell tenni a video ablakát, miközben a háttérben a home képernyőn widgetek futnak, amik adatok változását mutatják real-time és még e fölé be tudsz-e úsztatni egy alkalmazásindító panelt, ami animált és egyedül az kerül a legfelső rétegbe, az egyébként a legfelső rétegben látható processzorfelügyelő átlátszó alkalmazás fölé?"

    Látod pont ezért vagy hülye mert nem is érdekel, hogy mit tud a telefonod csak techdemózol amit ebből tudsz is használni azt én is meg tudom csinálni mindenféle ablakozgatás nélkül, a többi amit itt imitálsz egy elborult elme hülyeségei ÉS!! Vigyázat még csak azt sem állítom, hogy nem tudod megcsinálni iphone-on ha nagyon akarod, de én ilyenekkel nem állok neki szarakodni, sem most sem később!

    "Ez volt egy vicces móka, már látom is a válaszod, hogy ez teljesen életszerűtlen."

    Csak nekem az? Akkor veled komoly bajok vannak ha egyszerre nézel két filmet, olvasol két böngészőt. Azért ha a végén megkérlek, hogy mondd már el mitt láttál mit olvastál akkor gondolom fingod sem lenne.

    "Természetesen neked az, bár ekkora kijelzőn, mint az S2 kicsit valóban az, de a rendszer életképességét és hatékonyságát elég jól demonstrálja."

    Ez nem ekkora képernyőn, ez kurvanagy monitoron is életszerűtlen. Semmit nem demonstrál az egész, mert a fele áru másik androidos telefonon is megcsinálod ugyanezt amit írsz csak nem egyszerre mert nem bírja a hardver, de lényegi különbség nincs. Vagy ott is azt mondod az embernek, hogy na jó jó, hogy mindent meg tudtál csinálni mint én de nem egyszerre? WTF? Core i5-ös procim van az asztali gépbe normális videokártyával szerinted mennyi FullHD-t meg böngészőt tud futtatni? Én nem tudom mert soha nem próbáltam és nem is fogom, mert teljesen mindegy, hogy ez a szám 1 vagy 150, az életszerű helyzet ugyanis 1db!

    "Ez, elmondom neked, az asztali rendszerek szintje, természetesen nem az, nem azt mondtam."

    Helyes mert asztali rendszeren sincs olyan hülye aki így használná.

    "TE hány rétegig jutsz, okoska?"

    Nem tudom, kölcsön adom a telefonomat egy backup után és mondd meg te.

    "Kiindulás: lezárt telefon, kettő klikk és kész a kép, telefon lezárva.
    1. klikk: home gomb
    2. klikk automatizált fényképező progi"

    Nem siklottam el felette még válaszoltam is. TE siklottál el felette ezek szerint ahogy szoktál (Vagy szándékosan vagy véletlenül.)
    Van ilyen program az iphonera is.

    "Nincs harmadik klikk, nem lépünk ki az alkalmazásból, nem zárunk le semmit, mégis a telefon mehet vissza a tokjába, mert lezárt állapotban van."

    Pontosan ugyanezt meg tudod csinálni iphone-on is, hiszen írtam, hogy havernak pont ilyet kellett keresnem. Home gomb, kamera ikonra klikk a kép elkészült telefon mehet vissza a zsebbe. Pont ugyanúgy működik mint az általad leírt szoftver (és ez már egy életszerűbb példa min az eredeti agymenésed)

    "Te hány klikkel oldod meg, okoska?"


    "Szerinted, a szifonodat ki tudnám fingatni? Hidd el, ki, kevesebb terheléssel.)"

    Persze, hogy ki mindent ki lehet fingatni, első példádban írtál egy baromságot ahogy telefont nem használ az ember még bevallottan te sem. Hoztál egy második példát ami már életszerű válaszoltam is rá.

    "Szóval, koma, a csontig lerágott FM rádión, SD kártya foglalt hiányon, szánalmas indokkal magyarázott félkegyelmű BT kezelésen,"

    Mi is volt a szánalmas a BT kezelésben?

    " rád/tok erőltetett dolgokon, alkalmazásokon felül, a Woz által említetteken is túl vannak még olyan dolgok, amikben az iOS elmaradott, korlátozott"

    Az a gond hapsikám, hogy megint nem mondtál egyetlen egyet sem! Amit írtál azt már lentebb is megválaszoltam csak átsiklottál felette (gyanítom most is át fogsz). A fenti agymenésedből is megcsinálok bármit csak nem egyszerre. Tehát megint nem mondtál olyat amit nem lehet megcsinálni, csak azt hogy egyszerre hogyan terlheled a telefonodat, de ez a kutyát sem érdekli.

    "Amit meg nem tud, azt hiába magyarázod, nem tudja és kész, te ki se tudod próbálni, mert nem is tudod, miket kellene kipróbálni (a most említetteken felül is vannak ám!), attól még létező dolgok."

    Akkor mondjad! De feladatot mondj amit használsz valamire ne pedig azt mondd, hogy hány fullHD videó megy egyszerre rajta mert ez egy baromság! Örülök hogy nincs a telcsin ablakkezelő nem hogy még rárakjak egyet.

    "Hiába fogod most tételesen elmagyarázni, hogy ezek SZERINTED mennyire felesleges dolgok – többet persze sose kaptunk tőled – a két rendszer közötti komoly különbséget jól érzékeltetik és attól még, hogy te nem látod át a jelentőségét, attól még az én igazamat támasztják alá."

    A jelentősége igen nagy lehet ha még te is le merted írni, hogy semmi értelme és nem életszerű. Egyszerűen benchmarkoltál egyet ha erre vered hát nosza rajta. Azért a valóság az, hogy te megnézel egy filmet én meg tudok nézni egy filmet, te böngészel én tudok böngészni, mindenféle widgetes frissített adatot nézel én is meg tudom nézni. Azt, hogy én ezt nem egyszerre nézem 1db 4" kijelzőn, bocs tényleg én vagyok a hülye és ennek bazi nagy jelentőséget kell tulajdonítani.

    "ha kihagy egy öttusázó egyetlen számot is, hiába jó, vagy akár a legjobb a többiben, esélytelen a győzelemre."

    Nagyon jó a példád, ugyanis az öttusázó sem a ló hátáról lő miközben kardozik és úszik és fut. Hanem mindegyiket meg tudja csinálni szépen egymás után vagy ha többen vannak akkor akár párhuzamosan is de akkor sem egymás tetején. Érted? A telefonomon megcsinálom az 5 dolgot (öttusa), akkár egyszerre is futhatnak de egy képernyőn egy ablakban mi értelme van? Semmi.

    "Igen, az egyik szám az ár kérdése, abban a szifon rosszul teljesít, hiába ferdítgetsz majd azon is."

    Eddig csak te ferdítettél. Te magad linkelted az árat. 10 e forint különbség van a két készülék között. Amit ezen kívül állítasz na az a ferdítés!

    "Na, egy szónak is száz a vége, ne vitatkozzunk, ez olyan csata, ahova te fegyvertelenül jöttél, kis barátom, szerencsére semmi bajod nem lesz."

    Egyelőre megint úgy néz ki a helyzet, hogy még a múltkori válaszomat sem vetted észre, hiszen (ahogy előre megjósoltam) ismét felhoztál egy olyan dolgot amit egyszer már megcáfoltam (lockscreen kamera esete).

    " Ami történhetne, hogy visszacsípsz magadból és belátsz néhány dolgot, de magamat ostobáznám le az eddigiek alapján, ha ebben reménykednék. Nem is teszem hát…"

    Én szívesen várom az ilyen hozzászólásokat mint ez a fényképező duma, mert ezzel én is tanulok, de ne haragudj az egymáson hány db FullHD film fut dumából senki nem fog tanulni semmit, sem PC-n sem androidon sem iOS-en.