• narumon
    #544
    "Apa, amennyit ő ért hozzá, még az is lehet, hogy az ő szempontjai szerinti igazát be is tudja bizonyítani, ha egyáltalán állít olyat, amit te itt citálsz."

    Más forumban állít, de akkor ő miért nem hülye mert nem ért veled egyet?

    "De ez ismét egy szánalmas kísérlet valaki lejáratására, persze tőled többet nem is vár az ember."

    Egyáltalán feltűnt, hogy itt is te lettél lejáratva kpv-vel az égvilágon semmi bajom, ő indokolni is szokott ellentétben veled.

    "De hagyjuk ezt, ez messze nem a te pályád, maradj az erősítődnél, az a te nulla pontod, puszikáld meg gyorsan, csak ne példálózz vele többet, kérlek..."

    Meg is puszikáltam szép is :)

    "Ja, meg az asszonyt puszild meg és neki vegyél New iPad-et, ne magadnak, hiszen már az egyes a világ teteje volt, nem kell neked jobb..."

    Megint teljesen hülye vagy, de hát megszoktam - képzeld egyébként teljesen jól elvagyok az ipad1-el (hihetetlen mi?), bár most kínáltak egy kettest eladára lehet, hogy meg is veszem.... nemsemmi mi :)

    "Ahogy azt sem értem, az első kiadásnál általatok Ultimate telefonnak kikiáltott iPhone-t eleve minek cseréltétek újabbra? Hát a legjobbnál is van jobb, háháhá"

    Ugye még a te icipici agyadban is létezik olyan, hogy technikai fejlődés? Ugye ilyenkor amit megveszel az lehet, hogy egy idő után elavul? Képzeld majdnem a megjelenéskor vettem annó egy Pentium processzort, kurva jó volt, de azért ma már nem sok mindenre mennék veled. Vagy kurvajó volt annó a Panasonic CRT tévém, de azért ma már nem kéne. Gondolom a fenti "okos" mondatod alapján te az SGS-t fogod használni 10 év múlva is mi?