• narumon
    #543
    "Mulatságos, ahogy a legócskább csapdáimba belesétálsz, te szerencsétlen… ;o)"

    "Sehol nem mondtam, hogy TE mondtál volna a magok kezeléséről bármit."

    Dehogynem azt mondod TI....

    "Arról is alig van tudomásod, mik azok, butus…"

    Hát persze és csupán azért nincs fogalmam róla, mert te ezt állítod ugye?

    "Szövegértés, koma, megint elhasaltál benne…"

    Ez neked nagyon nem megy...

    "Pl. a soha nem létező SSD-ről, ami egy hírben ugyan szerepelt tervként, de nem született meg, de te már létezőként beszéltél róla, ostoba, hiába szóltam rád, hogy terv maradt, te kötötted az ebet a karóhoz, mert egyszer kimondtad és akkor már nem tagadod meg magad, nehogy már másnak igaza legyen."

    Miről beszélsz? Milyen SSD nem létezik?

    "Persze, hogy nem állítottad, hiszen olyan tájékozatlan vagy a témában, hogy az Android valódi hátrányairól fingod sincs. "

    Te kompletten paranoiás vagy bakter. Elbeszélgetsz magaddal az android hátrányairól és lebaszol, ha nem hozom fel? Tisztában vagyok a zeneszerkesztők kérdésével mind androidon mind iphone esetében (hisz még ebben a forumban is kibeszéltük), de te annyira hülye vagy, hogy még ezt sem fogod fel. Mi a lószar változik ha lesz zeneszerkesztő (normális) androidra? Max az, hogy utána már kéreltenül is be tudod írni valakinek akit nem is érdekel a zeneszerzés, hogy az iphone szar mert az androidon sokkal királyabbjobbszebbésokosabb zeneszerkesztő van....
    Kibaszott szánalmas vagy, de ugyanakkor vicces is mindig örülök mikor írsz valamit, olyan mint egy vígjáték sorozat :)

    "Sajnos, ezeket a gondokat nekem nem kell generálni, aki képben van, tud róluk. Na, te sose voltál képben, seggarc."

    És mivel te tudsz róla, ezért ide jössz egy iphone hírhez és beírod, hogy mekkora seggarc aki nem foglalkozik a "képben lévő" android problémákkal. Utána igazolva magadat mindenki hülye akit nem érdekel egy hangyafasznyit sem, a rendszered hiányosságai sőt az sem ha megoldják. Mondok neked egy szépet; iphone-on rengeteg ilyen szoftver van némelyiket poénból ki is próbáltam de mivel félprofi szinten zenélek így arra ott a PC-m, ha meg utazás közben hirtelen kell akkor az ipad te seggarc.

    "Ami nem lenne baj, csak akkor inkább kussolnál…"

    Most akkor kardodba dőlsz? Én kussoltam a témáról te vesézed ki saját magadnak? Skizoevagy?

    "De ha a zombihadsereg összes tagja állítja is a hülyeséget, attól az még hülyeség marad, nemigen értetek a dologhoz mélyen, ebből és a megtévesztett szektatag viselkedésetekből származik az, hogy értelmes mondatotok is alig van."

    És ismét ott tartunk, hogy aki nem ért veled egyet az zombihadsereg. Éljen a szuper érvelésed.

    "Ha meg az asszonyodat hívod segíteni magadon, mintegy önigazolásként, az elég vicces."

    Nem önigazolásként hanem, hogy ő is röhögjön egy jót. Tudod mi szeretünk nevetni, főleg ilyen hülyéken :)

    "Ő valószínűleg még nálad is tájékozatlanabb, nem várható, hogy ő szóljon rád, hogy buta vagy… vagy, megkockáztatom: nem mer…"

    Ahhoz hogy három mondatod elolvasása után levágja, hogy mennyire retardált vagy nem kell neki az androidhoz értenie hidd el :)

    "Nem veszem észre a fikázó stílusom? ÉN? Te hülye, most magyaráztam el, mennyire valóban senki szarnak tartom a hozzád hasonlóan buta, de nagypofájú embereket. Ennél jobban hogyan mondjam el, hogy valóban lefikázlak téged is, meg az összes ilyen véglényt?"

    Ennél jobban nem kell elmondani, saját magadról állítod ki a bizonyítványt, ez nekem elég is :)

    "Nem én állítom azt, hogy az Android mindenre képes, hanem TE ÁLLÍTOD A SZIFONRÓL, barom!"

    Akkor még amnéziád is van, mert ilyet ugyan én nem állítottam. Pont az előbb beszéltük meg, hogy nem hibátlan, vannak dolgok amiket nem tud, de persze erre te már nem emlékszel hiszen az már néhány hozzászólással lentebb van és odáig már nem terjed ki az agykapacitásod.

    "ha e topikban visszaolvasnál, saját pártodon levő barátod ott legalább őszinte volt és elismerte."

    Mindannyian elismertük, csak te nem veszed észre, mert ahhoz túl hülye vagy. (Egyébként itt lent a kollegának az egyik problémájára pl ajánlottam egy lehetséges megoldást, a másikra meg én is azt mondtam, hogy hát ez sajnos ilyen - jó reggelt!)

    "esetenként kommersz telefonokhoz képest (pl. copy-paste, röhej…)"

    Azért volt még telefon ami alapból nem támogatta. Ráadásul mennyi idő alatt is oldották meg a problémát hivatalosan? 1 hónap? 2? Nem hivatalosan meg 1 nap vagy 2??

    ", még vannak lemaradásai. Sok dolgot szégyenszemre pont az Android-ból vettek át, a majom vezéretek szerint pusztulni való rendszerből, ahogy hirdette a szánalmas dög…"

    Ez is csak téged érdekel, hogy melyik paraszt mit hirdet. Engem meg teljesen hidegen hagy mert nem befolyásolja a telefonomat steve Jobs egyik mondata sem, de az is hidegen hagy, hogy melyik Samsung vajákos éppen mit csinál vagy mit nyilatkozik, mert a tévém semmilyen paramétereit nem befolyásolja.

    "Továbbá, sült paraszt: a „bent ragadtál egy burokba” kifejezésed - azon felül, hogy butaság, éppen te vagy az, aki így járt - , helytelen, mert akkor már „burokbaNNNNNN”. Egy ’n’-nel persze, csak kénytelen vagyok nyomatékosítani, mert még megint nem érted…"

    Hát ezen nem veszünk össze, szerinted én vagyok burokban szerintem te. A forum meg nem helyesírásról szól, nem nyelvészeti forum ez, ebbe belekötni szánalom, nem is ez a lényege - én pl forumozás közben hol tévét nézek, hol beszélgetek, hol mást csinálok, nekem ez nem egy ilyen nekigyürkőzős feladat, most is éppen hason fekve gépelek ha elgépelek valamit hát így jártam.