• levente68
    #540

    Mulatságos, ahogy a legócskább csapdáimba belesétálsz, te szerencsétlen… ;o)
    Sehol nem mondtam, hogy TE mondtál volna a magok kezeléséről bármit. Arról is alig van tudomásod, mik azok, butus…
    Szövegértés, koma, megint elhasaltál benne…

    Továbbra is nevetségessé teszed magad avval, hogy arra viszont nem emlékszel, miket zagyváltál évek alatt.
    Pl. a soha nem létező SSD-ről, ami egy hírben ugyan szerepelt tervként, de nem született meg, de te már létezőként beszéltél róla, ostoba, hiába szóltam rád, hogy terv maradt, te kötötted az ebet a karóhoz, mert egyszer kimondtad és akkor már nem tagadod meg magad, nehogy már másnak igaza legyen.

    §§§
    Semmi nem fog változni ha az androidon precíz zeneszerkesztő alkalmazások lesznek, mert nem állítottam, hogy ez gond lenne.
    §§§

    Persze, hogy nem állítottad, hiszen olyan tájékozatlan vagy a témában, hogy az Android valódi hátrányairól fingod sincs.
    Ez a terület az egyik hiányossága az Android-nak, az UI prioritása egy másik volt, erről szól a Project Butter, amiről szintén nem tudsz semmit.
    Sajnos, ezeket a gondokat nekem nem kell generálni, aki képben van, tud róluk. Na, te sose voltál képben, seggarc.
    Ami nem lenne baj, csak akkor inkább kussolnál…

    §§§
    Attól, hogy te állítasz valamit még nem lesz örök érvényű igazság amikor 150-en az ellenkezőjét állítják.
    §§§
    Nem, kiskomám, csak te vitázol rajtuk, vedd már észre. Ne ugass, ha hülye vagy. Ismert mondás, vezesd be nálatok is.
    De ha a zombihadsereg összes tagja állítja is a hülyeséget, attól az még hülyeség marad, nemigen értetek a dologhoz mélyen, ebből és a megtévesztett szektatag viselkedésetekből származik az, hogy értelmes mondatotok is alig van.
    Ha meg az asszonyodat hívod segíteni magadon, mintegy önigazolásként, az elég vicces. Ő valószínűleg még nálad is tájékozatlanabb, nem várható, hogy ő szóljon rád, hogy buta vagy… vagy, megkockáztatom: nem mer…

    §§§
    Nem veszed észre a fikázó stílusod. Nem veszed észre, hogy olyan mondatokat próbálsz a "szánkba adni" ami nem hangzott el. Nem veszed észre, hogy folyamatosan azt állítod, hogy amit te mondasz az igaz amit mi az hazugság (pedig ez minden csak nem érvelés). Nem veszed észre, hogy nyitottságra és fényre neked van szükséged, mert bent ragadtál egy burokba amiből képtelen vagy szabadulni.
    §§§
    Na, ez már ultra vicces…
    Nem veszem észre a fikázó stílusom? ÉN? Te hülye, most magyaráztam el, mennyire valóban senki szarnak tartom a hozzád hasonlóan buta, de nagypofájú embereket. Ennél jobban hogyan mondjam el, hogy valóban lefikázlak téged is, meg az összes ilyen véglényt?

    Fényre van szükségem? Ó, mily vicces… Nekem? Nem én állítom azt, hogy az Android mindenre képes, hanem TE ÁLLÍTOD A SZIFONRÓL, barom!
    Egyszerűen a két rendszernek vannak előnyei és hátrányai, nyitottsága és zártsága, kifejlesztett és kifejlesztetlen részei, funkciói. Ebben az Android eleve több funkcióval indult, fejlődőképesebb és a korai kevesebb hátrányából többet dolgozott le, mint az iOS a saját sokkal nagyobb számú hátrányából. Vannak korlátai a mai napig, ha e topikban visszaolvasnál, saját pártodon levő barátod ott legalább őszinte volt és elismerte. Ha hiszed, ha nem, bármennyit javult az iOS és bármennyi plusz funkciót megvalósítottak végre, több éves késéssel esetenként kommersz telefonokhoz képest (pl. copy-paste, röhej…), még vannak lemaradásai. Sok dolgot szégyenszemre pont az Android-ból vettek át, a majom vezéretek szerint pusztulni való rendszerből, ahogy hirdette a szánalmas dög…

    Továbbá, sült paraszt: a „bent ragadtál egy burokba” kifejezésed - azon felül, hogy butaság, éppen te vagy az, aki így járt - , helytelen, mert akkor már „burokbaNNNNNN”. Egy ’n’-nel persze, csak kénytelen vagyok nyomatékosítani, mert még megint nem érted…