• levente68
    #536
    Neked lehet, hogy ez ugrik be.
    De erre is csak annyit tudok mondani: olvass.
    Pontosan azt mondtam, hogy én egyáltalán nem vagyok zseni. Az, hogy ennyire alattam vagytok tudásban, csakis titeket minősít, ezt mondtam el.
    Abba a 90%-ba tartozni, ami nektek adatik meg, na az a gáz.

    Hogy én nyitottan álltam az élet dolgaihoz és kellő alázattal, az tette lehetővé, hogy amennyit sikerült, megértsek. Közel sem vagyok igazán nagy tudáshoz.
    Ti, akik cikkekből szerzett tudással villogtok itt, az azokban levő hibákat magukévá téve, ti vagytok gáz.
    Ahelyett, hogy tovább türtőztettetek volna magatokat, mikor kicsit végre alábbhagytatok a nagyképűségtől-semmit-nem-látással és elfogadtatok volna dolgokat, ti visszatértetek a mindent tagadáshoz és megint listákat és bizonyítékokat kértek.
    Egyrészt azokat a listákat és bizonyítékokat évek során rengetegszer megkaptátok, sőt e topikban is többet, másrészt meséld el, drága barátom, hogyan bizonyítsam, amit magam tapasztalok?
    Ha leírom, hogy butaság, amit írtok, mert nem így van, akkor bizonyítékot kértek... De hát akkor írtam le, bakker!
    Kérdeztem, ha valahol publikálnám és azt linkelném be, akkor elhinnéd? Természetesen nem, hiszen mindent, amit linkeltem, ugyanúgy utasítjátok el, ráadásul ez megy évek óta. Bárki tapasztalata az... nektek kamu, mert nem akarod elhinni.

    Na, ez a gáz, kis barátom...

    Csak egy példát említek a sötétségetekre: évek óta azt sem tudom néhány ilyen seggel megértetni, hogy az Android kitűnően kezeli a két magos processzorok mindkét magját. Hiába mondja ezt nektek bárki, ti valahonnan kitaláltátok ezt a baromságot és nem hagyjátok abba. Olyannal is hiába vitáztam, akinek még volt is akkor is a kezében Android-os gép, tőlem követelte a bizonyítékot, ahelyett, hogy kipróbálta volna, amit ugatok neki...
    Na, hogyan lehet ilyen aljas parasztokkal vitázni, meséld el?
    Annyit tudsz, hogy engem próbálsz lejáratni? Magadat járatod le, sügér!

    Te maradsz ostoba, ha nem hiszed el nekem, sőt sokunknak, akik magyarázzák, hogy nem úgy van, ahogy hiszed! Ha vennétek a fáradságot és utána járnátok, még az is a ti érdeketek lenne, nem én maradok hülye, ha ti egyszerűen lesöpritek az asztalról, amit mondunk!
    A stílusom gáz? Igen, megértem, egyetlen ismerősöm se vette még jó néven, mikor elfáradva kimondtam, hogy hülye, miért ne vennétek ti is, jogos.
    Csak ezen ismerőseim közül néhány azóta felfogott pár dolgot és egyáltalán nem neheztel azért, hogy tanítottam neki valamit, sőt hálás. Természetesen vannak veszett lelkek, illetve agyak is, akikkel én magam nem vagyok hajlandó vitába bocsátkozni, mert egyszerűen ostoba, korlátolt és mellette nagypofájú. Tőle nem is várok el semmit, úgyse érti meg. Ráadásul családtag, de a többiek is csak legyintenek rá... Na, ez a gáz, pubi, meg hogy ti is ilyenek vagytok.
    Nem velem van a baj, veletek. Nem vagyok én se önjelölt, se semmilyen zseni, ti nem tudtok megütni egy mércét és hidd el, ez nektek gond, nem nekem.
    Nézz vissza sok év topikjaiba, találsz rengeteg fickót, akik messze nem az én stílusomban beszélnek és messze okosabbakat mondanak, mint én, elfogadtátok azt, amit ők kulturáltan mondtak? Soha!
    Egy példa jut eszembe a sok közül: 'kvp', nagyon szeretem a hozzászólásait, értelmes, érthető, tömör és kulturált.
    Mindig is kudarcba fulladt az ő igyekezete is, hogy segítsen megértetni fajtátokkal valamit (bár nagyon remélem, túlzok...) és soha nem jött ki a béketűrésből, egyszerűen bölcsebb, mint én, rátok hagyja. Irigylem érte, mert én valóban, ahogy az életben, úgy itt is a végtelenségig próbálom az ilyenek kőagyát puhítani, minimális sikerrel, de inkább nélküle.

    Igazad van, gáz vagyok. De próbáld meg meglátni, mennyire gáz vagy te, narumon, meg a többi tapasztalatlan, de nagy szájjal butaságokat kántáló szifonbeteg.
    Kicsit nagyobb gáz.

    De feladom, akinek nem kell fény, azon nem lehet segíteni, aki azon fáradozik, hogy önmagát sötétségben tartsa, avval én nem tudok mit kezdeni, ez ismét bebizonyosodott.
    Aki csak azt tudja hajtogatni, hogy az iPhone mindent ugyanúgy képes megoldani, mint az Android-os csúcsgépek (és olcsóbb), azzal képtelenség megértetni, hogy ennek egyrészt az ellenkezője se igaz.
    Hiszen, amíg én nem tudom valamiről, hogy létezik, megoldható, addig nem jelenthetem ki, hogy máshogy, mással is megoldható. Színtiszta logika ez kérem, de a logikának nincs keresnivalója vallási vitában...

    Amit az Android-os gépekkel nem lehet megoldani - vannak ilyen dolgok - , mert más a rendszer, arra én sem mondom, hogy dehogynem, mert nem igaz.
    Aztán, ráadásul a Jelly Bean a Project Butter-rel megoldja mégis az egyik ilyen alapvető működésbeli különbséget okozó dolgot, érdekes, nem?
    Lehet, hogy működhet egy rendszer úgy, hogy az UI és a háttérfolyamatok szépen harmonikusan működnek, nem szaggat, de a letöltés sem áll le a háttérben?
    Félek, nem sokan tudjátok, miről beszélek...

    Lehet, hogy azt is megoldják az Android-nál, hogy precíz zeneszerkesztő alkalmazások is életképesek legyenek rajta? Mi lesz akkor? El fogtok ismerni valaha bármit is? Nem. Talán tévedek, de az eddigiek alapján így vélem...

    Szóval, ne engem nézz, hogy lehülyézlek benneteket, magad/tokat nézzétek, hogy ez miért van így... Én nem leszek butább, mert nem fogadjátok el a tapasztalatomat, ti maradtok sötétben tőle...

    Ez a gáz.