• narumon
    #532
    "Na, így most már szinte teljes képet adtál magadról..."

    Nocsak nem tetszett a tükör? Az már zavar ha a te stílusodban válaszol valaki?

    "Ostoba, nagyképű, de legalább jó nagy pofájú."

    Írja ezt olyan valaki aki folyamatosan így kommunikál...

    "Nem vagy egyedül, persze, rengeteg ilyet látni az életben is: gőze nincs a dolgokról és ahelyett, hogy bekussolna és utánanézne egy-egy megemlített dolognak, helyette ostobaságokat összehordva körömszakadtáig védi aljas módszerekkel a nem létező igazát."

    A tények: ha én állítottam valamit azt linkel, linkekkel alá is támasztottam, viszont te csak a saját magad "tesztjeire" hivatkoztál ami nettó hazugság is lehet, így a fenti mondat mindenképpen rád igaz és nem rám.

    "Mondhatnánk, hogy én vagyok a hülye, hogy leállok egy ilyen senkivel vitázni, de ahogy az életben, itt is szeretnék fényt gyújtani még egy ilyen sérült agyban is, mint a tiéd. Felfogom, hogy mennyire esélytelen ez, de hát a remény halk meg utoljára..."

    Én pont ezért állok le veled minden alkalommal, mert bízom abban, hogy sikerül valamit felfognod arról amiről beszélünk, sajnos mindig csalódok, semmilyen észérvre nem hajlasz meg, mantrázod a betanult szövegedet. Ha linkelek akkor az apple fizetett link, az összes újság ami mást állít mint te az hazudik és apple fizetett újság, ha egy elismert ember két mondatot állít és neked csak az egyik tetszik akkor azt elfogadod a másik mondata ami két perc múlva hangzott el az már apple fizetett mondat. A legszomorúbb, hogy ezt képtelen vagy belátni még akkor is amikor többen mondják a szemedbe - félresöpröd ezeket is azzal, hogy apple bérencek modják ezt is.

    "Mondjuk ő hazudozásig nem megy el, mint te, de amnéziája szintén van, mikor kell neki..."

    Már írtam; akit itt hazudozáson kaptak többször is az te vagy.

    "mind a témát, mind pedig azt illetően, hogy egyszerűen buta sok mindenhez."

    Ez nálad azonban soha nem jön elő mert te be sem látod ha valamihez nem értesz, hiszen ha ez kiderül akkor az bizony apple fizetett lejárató kampány csak ellened. Tanulhatnál akkor a barátodtól.

    "Mivel elég sok dologhoz értek és nehezen tűröm a suttyók okoskodását, így mikor már elvesztem a türelmem és kényszerülök arra, hogy nevén nevezzem a dolgokat és lehülyézem, még neki áll feljebb."

    Pedig civilizált emberek között ez nem divat, mint látom neked sem esett jól, hogy a te stílusodban válaszoltam. Ezt én továbbra sem fogom alkalmazni, van így is elég hülye a világban anélkül is, hogy mocskolódni kellene még az írásokban is. Rendszerint még ebben a forumban is csak néhány "elmaradott" ember csinálja, köztük te. Ha visszaolvasol csak itt, akkor te magad is leszűrheted, hogy mindenki normális hangnemet használt kivéve téged. Persze neked ez szerintem fel sem fog tűnni mert az, hogy magadba nézz teljesen hiányzik a génjeidből.

    "Az persze nem játszik, hogy mikor eléri a tudása korlátját, akkor visszavegyen magából, az ilyen alja figura onnantól inkább az általad bemutatott módon való vitázásba csap át, nem látva, mennyire lejáratja magát."

    Nos erről írtam az előbb. Olvass vissza, nézz magadba, vedd észre ki és milyen stílust használt majd utána beszélünk még erről, de amíg más szemében meglátod a szálkát a sajátodéban a gerendát sem veszed észre.

    "nem is emlékszem, hogy általad bármilyen információhoz, vagy megfontolandó dologhoz közelebb kerültem volna, így értéktelen vagy számomra."

    Látod ez az érzés kölcsönös. Tehát valamiben legalább egyetértünk :)

    "Tehát, mivel nem vagy használható semmire, nem is fecsérelek továbbiakban rád energiát, beismerem, teljes kudarc volt megpróbálni megértetni veled a dolgokat, bármilyen sokszor írtam le ugyanazt, bármilyen változatosan, mindig visszasüppedtél a pocsolyádba végül, pedig néha felcsillant a remény sugara."

    Héééé ezt most én írtam és rád vonatkozik.

    "Szép életet kívánok neked, bevallom, kicsit irigyellek is, mint a többi véglényt, sokkal egyszerűbb életetek van, kevesebb felfogott gonddal...
    Pá!"

    Köszönöm a jókívánságokat, neked is hasonlókat kívánok! Esetleg még annyit, hogy néha szállj le a magas lóról és ereszkedj le a pórném szintjére.