• narumon
    #528
    Most a te a stílusodban fogok válaszolni, hogy érezd egy kicsit az érzést :)

    "Milyen bizonyíték hatott rád eddig? Semmilyen."

    Semmilyen bizonyítékot nem írtál eddig te ökör!

    "nem ezt hangoztatod, hanem, hogy felesleges dolog, ami színtiszta hülyeség. NEKED nem kell, SZERINTED hülyeség és idejétmúlt."

    Olvass már vissza te paraszt! Én mindenütt odaírtam, hogy nekem nem kell, szerintem idejétmúlt az életben nem hallgatok FM rádiót sehol, sőt egyedül a kocsimban van ennek vételére alkalmas eszköz, de még ott sem használom. Még azt is leírtam (ha tudnál olvasni és értelmezni akkor már felfogtad volna), hogy akinek ez kell és számít az ne vegyen ilyen telefont!

    "Nagyon sokszor kaptál, az nem az én hibám, ha amnéziás vagy."

    Amnéziás max te vagy hurkaagyú, hol az a lista Pista?

    "Hogyan is tudnám bizonyítani, amit te fel se fogsz, mi meg napi szinten műveljük egészen evidens módon, de te cáfolnád, mert valami buta cikkben olvastad."

    Evidens módon módosítgatod az iphonet napi módon? Ne viccelj már, eddig ennek az ellenkezőjét állítottad. Igen tudom neked minden cikk buta és fizetett apple hirdetés ami nem azt állítja amit te.

    "Persze, már kipróbálni nem próbálod, okosabbra nem hallgatsz, csak ugatsz."

    Én tényleg naponta nyomkodom az iphonet, sőt ki is próbálom ami érdekel, ez rólad nem mondható el hazug kisfiú!

    "Még a szifonhoz is gyökér vagy, mint a szifon használók zöme, az a 90%, akik még azt is úgy forgatják, mint majom a zsebórát, egy kis SMS-en túl max."

    Mondja ezt főparaszt programozó úgy, hogy az androidos telefon tulajok zöme is csak SMS-t küld és telefon a telefonján. Semmi más arány nem létezik csak a te icipici fejedbe amibe nagyobb dolgok már bele sem férnek.

    "Bebebúúú, te meg még hülyébb, mert sose mondtam, hogy TE megvetted mindet, amnéziás…"

    Dehogynem hülye gyerek! Pont ezt állítottad az előbb, hogy te azért vagy különb mert nem veszed meg automatikusan az újat.

    "Ne várj rá, eddig is hiába magyaráztam, ezt sem fogom, főleg, mert magától értetődő, csak nem neked…"

    Értem nagy tudású főnök. Az, hogy meg mertem kérdezni milyen olcsó androidos tabletet ajánlotok az már szentségtörés - mellesleg az volt a válasz, hogy semmilyet. A bevételeim nem értem, hogy jönnek ide - mindenki a maga szintjén nyomorog. Én nyomorgok annyira, hogy nem rohangálok pikkpakk százötvenezres kütyüket venni főleg ha nincs rá égető szükség.

    "Nem és nem. Ahogy sokszor elmondtam, elfogadom, ha azt mondja valaki: megvettem, mert tetszik, szeretem.
    Azon röhögök, aki ezzel megmagyarázottnak érzi, hogy jobb az."

    Bocs lehet, hogy pont azért vette meg mert szerintem jobb. Ha szerinte szarabb lenne akkor nem venné meg. Kedves gyökér értetlen agyament pajti, nem fér bele a kicsi agyadba, hogy valaki szerint pl az iOS sokkal jobb kezelésben, felépítésben? El sem tudod képzelni mert annyi a képzelőerőd mint egy csigának, de akkora az egód mint a ház.

    "Helyesen: KEVÉS tekintetben jobb. Ez nem megy abba a csöpp agyadba bele. Sok tekintetben alulmarad."

    Helyesen: Kevés tekintetben jobb, és kevés tekintetben marad alul. Ez nem fér bele a csöpp agyadba!

    "Értem, a tesztek. Hát, én maradok akkor is a saját tapasztalatnál és azt ugatom. No, az alapján nem jobb, de sok teszt alapján sem. Te az Almaújságban levő reklám alapján azt állítod, de attól még nem igaz.
    nem mondom, hogy az iphone-t vevők hülyék, sznobok, azt mondom, sokuk az, pl. te."

    Neked minden olyan cikk ami nem a te igazad támasztja alá kamucikk vagy almaújság. Ez szánalmas, pici fiú rohadtul.

    "Ja, meg hogy félő, hamarabb mutatnék érdekeset szifonban neked, mint gondolnád, míg te nekem Android-ban semmit."

    A különbség, hogy én nem akarok neked semmit mutatni androidban, te meg folyamatosan elmagyarázod, hogy nem tudom az iphone-on azt megcsinálni amit egyébként naponta használok. Ebből látszik, hogy fingod sincs hozzá. Itt lent valahol írtad a widgetek hiányát, nekem meg kint vannak a lockscreenen, ennyit értesz te hozzá! Eddig terjed a tapasztalatod!

    "Hú, ezt sajna nem tudom értelmezni, de csak annyit mondok, amit Woz említ, helyénvaló, te meg cáfolod. Hát hajrá."

    Ki cáfolta vak gyerek? Senki nem cáfolta de még ahhoz is gyenge vagy, hogy ezt felfogd! Nem cáfoltuk csak kiegészítettük. Még ezt is képtelen vagy felfogni. A fele mondatát Woz-nak igaznak értékelted a másik felét meg szemtelenül lehazudtad! Ennyit érsz köcsög!

    "Azt hülyézem le, aki hülyeségeket állít, meg megmagyarázza a lehetetlent."

    Mi volt az a lehetetlen? Megint befingasz ide valamit csak senki nem tudja miről beszélsz, mert az álmaidban keletkeznek ezek a mondvacsinált baromságok.

    Mindegyik rendszernek vannak előnyei és hátrányai, ezek összevetésével kialakul a teljes kép, amin kár veszekedni. De te csak tedd…

    "Én emlékszem, koma, te is emlékszel-e, mit mondtam ott? Meg az egy év garancia különbségre is?"

    És arra emlékszel én mit írtam? Azt, hogy két egyforma telefon közül (mondjuk legyen két SGS3), az iOS-el szerelt változatért én hajlandó lennék akár 20e forinttal is többet adni, mert annyit nekem megér ez a rendszer. Az már a te dolgod, hogy neked meg nem.

    "Az a baj, mikor állítja, hogy jobb."

    A baj, hogy megint képzelegsz? Milyen szert szedsz most komolyan? Le kéne jönnöd már róla. Én nem állítom, hogy jobb, azt állítom, hogy van amiben jobb, van amiben rosszabb, összességében kb egy szint - és a 10e forint árkülönbség is ezt támasztja alá - ez egy olyan összeg, hogy ennyi pénznél nemigazán számít.

    "Képzelem, milyen tanácsokat tud adni az, aki belinkelt hacked iPhone témázgatást, lol."

    Miről beszélsz Jani? Megint képzelegsz?

    "Nem tudhatod, hogy mit nem tudsz, ez egy kis logikát kíván és alázatot az élet dolgaival szemben, ezekben is gyenge vagy."

    Nekem úgy tűnik, hogy az élet dolgaiból hozzád képest doktorim van!

    "Karcolgatod ennek a témának a peremét, de gurunak képzeled magad, tipikus."

    Höhöö. Tükör paraszt, tükör!

    "Igen, ma is vannak, akik hisznek a Symbian nagyszerűségében. Bár egy Symbian-os telefonom még nekem is van, de a kettő közel nem egy kategória, ne zavarjon."

    2006-ban szerintem a Symbiam meg a WinMo-s telefon bizony egy szint volt. Annyi, hogy az utóbbit csak egy tech geek volt képes élvezni, pont olyanok mint te - és ez nem pozitív mielőtt azt hinnéd.

    "Igen, általában ez a helyzet: gőzöd sincs a témához, de jártatod a szádat. Hozzászokhattam volna, de nem megy."

    Tükör paraszt, tükör!

    "Hát ehhez nehezen tudok hozzászólni, talán annyit, mint feljebb: Igen, általában ez a helyzet: gőzöd sincs a témához, de jártatod a szádat. Hozzászokhattam volna, de nem megy."

    Azért ha más nem a részesedése engem igazol. Persze verheted rá a farkad de attól még nem lesz nagyobb, csak a szánalom!

    "Akár azt is, az is van még, bár csak PDA.
    Mert neked magas valami, attól okos vagy? Szerintem nem…"

    Ellentétben veled én nem örülök minden szar technikai eszköznek csak azét mert mindenfélét lehet nyomkodni rajta. Ha valami szar az szar. A winMo komplett koncepciója egy szar, ettől még örülhetsz neki.