• levente68
    #524
    §§§
    Megint az idézetek, linkek bármi nemű bizonyíték nélkül :(
    §§§

    Milyen bizonyíték hatott rád eddig? Semmilyen.



    §§§
    Ne keverd a szezont a fazonnal; eddig is elfogadtam, hogy az FM rádió hiánya néhány embernek hiba, az, hogy ez nekem egytelefonvásárlásnál 0%-ot jelent mind negatív mind pozitív irányba azt hagy engedjem már meg magamnak.
    §§§
    Hagy? LOL…
    Természetesen, megengedem, de te nem ezt hangoztatod, hanem, hogy felesleges dolog, ami színtiszta hülyeség. NEKED nem kell, SZERINTED hülyeség és idejétmúlt.


    §§§
    Egyszer sem kaptam listát, mindig csak a fröccsögésed rá a válasz. Amiket írtál azokat meg 99%-ban megcáfoltuk. Mint mindig, csak negyvenharmadjára is ugyanazzal jösz. BT és társai - hiána írtuk le, hogy működik, csak előhozod legközelebb is.
    §§§
    Nagyon sokszor kaptál, az nem az én hibám, ha amnéziás vagy.



    §§§
    Egyszer sem, és semmilyen érvelésedet nem támasztod alá bizonyítékkal csak azzal, hogy SZERINTED!
    §§§
    Eddig az volt a bajod, hogy nem azt írtam: szerintem. Most fordult a kocka? Hogyan is tudnám bizonyítani, amit te fel se fogsz, mi meg napi szinten műveljük egészen evidens módon, de te cáfolnád, mert valami buta cikkben olvastad. Persze, már kipróbálni nem próbálod, okosabbra nem hallgatsz, csak ugatsz. Még a szifonhoz is gyökér vagy, mint a szifon használók zöme, az a 90%, akik még azt is úgy forgatják, mint majom a zsebórát, egy kis SMS-en túl max. telefonálni tudnak vele, de váltig állítják, hogy jobb, mint egy 20 ezer FT-os Android-os.
    Na, annál jobb, de egy komoly készüléknél nem, de legalább jó drága és korlátozott. Nem sokkal, de eléggé.

    §§§
    "Megint hülye vagy. Éppenhogy nem, hiszen az S3-ról megírtam, hogy kihagyom. Ki nevet, kin? "

    Akkor te is ugyanolyan hülye vagy, mert párszor már leírtam, hogy iphone4-em van, nincs 4S-em.
    §§§

    Bebebúúú, te meg még hülyébb, mert sose mondtam, hogy TE megvetted mindet, amnéziás…
    Ti hozzátok bizonyítéknak, hogy azért jobb, mert számos balfasz sorra megveszi az újabbat, még ha nem is tud érdemben többet, főleg az egységnyi user-nek…
    Pedig ez pontosan a konzumidiotizmus…


    §§§
    "Én nevettem rajtad, mikor engem kérdeztél olcsó Android-os tabletről az asszonyodnak. A nagy(szájú) narumon, minden okosságok tudója, az Apple nagykövete és fennhatóságának igazolója a hétszámjegyes fizetésével ezen töpreng, lol…."

    Nem tudom, hogy az egyik hogy következik a másikból de biztos elmagyarázod ezt is majd nekem....
    §§§

    Ne várj rá, eddig is hiába magyaráztam, ezt sem fogom, főleg, mert magától értetődő, csak nem neked…

    §§§

    "Azon meg aztán mit lehet nevetni, hogy én megveszem, amit szeretnék?"

    Érdekes, fordítva te nevetsz azon aki megveszi amit szeretne...
    §§§

    Nem és nem. Ahogy sokszor elmondtam, elfogadom, ha azt mondja valaki: megvettem, mert tetszik, szeretem.
    Azon röhögök, aki ezzel megmagyarázottnak érzi, hogy jobb az.


    §§§
    "Azon mit tudsz nevetni, szerencsétlen, hogy mivel manapság a Samsung cuccai sok tekintetben a legjobbak?"

    És azon mit tudsz nevetni, hogy az iphone manapság az egyik legjobb telefon sok tekintetben?
    §§§
    Helyesen: KEVÉS tekintetben jobb. Ez nem megy abba a csöpp agyadba bele. Sok tekintetben alulmarad.


    §§§
    "A SZERINTEM dolgot meg már elmondtam: nem szerintem, hanem tapasztalat, azt nem tudod kiütni a hülyeségeddel, csak a hozzád hasonlónak."

    Tudod az nagyon kevés tapasztalat, hogy SZERINTED xy hardver erősebb a tesztek meg mást mutatnak. Az elég kevés tapasztalat, hogy kikiáltod a Samsung kameráját a legjobbnak - de minden tesztújság mást ír. Az elég kevés tapasztalat, hogy azt mondod, az iphone-t vevők hülyék, sznobok, plusz egyéb trágárság - közben pont ugyanazt csinálod, ugyanúgy viselkedsz, ugyanúgy vásárolsz mint az általad lenézettek, csak egy másik készülékkel.
    §§§
    Értem, a tesztek. Hát, én maradok akkor is a saját tapasztalatnál és azt ugatom. No, az alapján nem jobb, de sok teszt alapján sem. Te az Almaújságban levő reklám alapján azt állítod, de attól még nem igaz.
    nem mondom, hogy az iphone-t vevők hülyék, sznobok, azt mondom, sokuk az, pl. te.


    §§§
    "Én meg TAPASZTALATBÓL tudom, amit beszélek."

    Az előbb még bevallottad, hogy kevés az iphone-os tapasztalatod, akkor hogy állíthatsz róla dolgokat olyan biztosan? A cikkeknek nem hiszel csak annak a tapasztalatodnak ami nem létezik a témában.
    §§§
    Megint ferdítesz, azt mondtam, kevesebb tapasztalatom van szifon terén, mint neked, valamint, hogy neked kb. semmilyen tapsztalatod Android-ban.
    Ja, meg hogy félő, hamarabb mutatnék érdekeset szifonban neked, mint gondolnád, míg te nekem Android-ban semmit.

    §§§
    "Ahogy most is hiába tettem be a Woz mondatait tartalmazót."

    Nem hiába csak itt is kijavítottuk a mondat többi részével, de mivel az neked már nem tetszett ezért ott már mint fizetett apple kurva érvelt szerinted. Ez az érdekes benned, ha tetszik és elhiszed amit Woz mond, akkor talán esetleg a másik mondatával is ugyanígy kellene tenned nem gondolod?
    §§§
    Hú, ezt sajna nem tudom értelmezni, de csak annyit mondok, amit Woz említ, helyénvaló, te meg cáfolod. Hát hajrá.

    §§§

    "Te számtalanszor kategorikusan leszaroztad az Android-ot, letagadod?"

    Idézet? Link? Bármi? Én ebben a cikkben is azt írtam, hogy nekem mi nem tetszik az androidban és én miért nem vennék, de egyetlen embert sem hülyéztem még le azért mert androidos telefont vett. Ellenben veled, mert te nem azt írod, hogy neked miért nem tetszik az iOS és miért nem vennél, hanem mindenki hülye és agymosott idióta aki iOS-es terméket vesz. (Mint ahogy kapásból lehülyézted azokat is akik OSX-et használnak mert neked nem tetszik, stb stb. Nézz már magadba - pont erre írtam az imént, hogy nekem nem tetszik a linux, de nem magyarázom meg, hogy mindenki hülye aki azt használ, sőt nem használok OSX-et sem, de vannak barátaim akik igen és profin kezelik, ők sem hülyék csak azért mert én pl Windows-t használok, de minek is írom le amikor ötszázszor írtam le és te nem is érted miről beszélek, meg, hogy a két érvelés között mi a különbség)
    §§§
    Idézet? Link? Bármi?
    Te hülye, téged idézzelek? Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, menj már!
    Továbbra sem érted, nem hülyézem le, aki használja, szereti. Azt hülyézem le, aki hülyeségeket állít, meg megmagyarázza a lehetetlent.
    Mindegyik rendszernek vannak előnyei és hátrányai, ezek összevetésével kialakul a teljes kép, amin kár veszekedni. De te csak tedd…



    §§§
    Te magad linkelted be a tízezer forintos árkülönbséget, már arra sem emlékszel? Azt meg, hogy neked mi hiányzik belőle ne vegyük már az árhoz mert ez megint egy SZERINTED, ennyi erővel én is írhatnám, hogy nem tízezerrel drágább az iphone hanem 52e forinttal olcsóbb mert az androidos Samsung nem tud dolgokat ami nekem kell ezért nem ér annyit - de ezt én nem írom mert ez nettó baromság. A kettő között 10e forint az árkülönbség (te magad linkelted) a vevő meg majd eldönti, hogy melyiket veszi.
    §§§
    Én emlékszem, koma, te is emlékszel-e, mit mondtam ott? Meg az egy év garancia különbségre is?
    Mi a nettó baromság? Teljesen elvesztetted az eszed? Mit nem tud? Atyaég…
    Mindenki azt vesz, amit akar, ez továbbra sem gond, bár egy hozzászólásban kétszer kell mondanom, az már durva. Az a baj, mikor állítja, hogy jobb.



    §§§
    Igen főleg akkor bizonyítom amikor kiderül, hogy én is bármit meg tudok rajta csinálni, csak hát azt nehéz elfogadnod. Annyira nem is értek hozzá, hogy forumokon privát kérdések szoktak hozzám jönni különböző megoldásokkal meg szoftverekkel kapcsolatban. Az a baj, hogy ez megint egy SZERINTED dolog. Én csak elvakultságomban tartom meg és veszek iphonet, te meg a nagy racionális mindent kielemzés miatt vezsel SGS-t. Tipikus mindenki hülye csak te nem hozzáállás. Képtelen vagy elfogadni, hogy más is ért egy dologhoz annyira mint te és képtelen vagy elfogadni, hogy nem ért veled egyet.
    §§§
    Képzelem, milyen tanácsokat tud adni az, aki belinkelt hacked iPhone témázgatást, lol.
    Nem tudhatod, hogy mit nem tudsz, ez egy kis logikát kíván és alázatot az élet dolgaival szemben, ezekben is gyenge vagy.
    Hoztam példát, magyarázgattad, hogy te is tudod, de mikor rávilágítottam mélyebben, megint tereltél, ostoba módon.
    Karcolgatod ennek a témának a peremét, de gurunak képzeled magad, tipikus.




    §§§
    Látod megint ezt írod, de amikor arra kérlek, hogy no mondd már, hogy mi az amit nem tudok iphone-on megcsinálni akkor elakad a szavad vagy a világon két embernek kellő mantrát ismételsz (viszont a fordítottja sose zavar). És nézd én most is elismerem, hogy androiddal több mindent tudsz csinálni hisz mégiscsak egy félig nyitott rendszer bármit tákolnak alá, csak a helyes szám, hogy én 211.345 féle dolgot tudok az iphone-on csinálni te meg 211.398 féle dolgot az androidon. Ezt vagy képtelen belátni.
    §§§
    Ezt valóban, mert nem így van. ;)

    §§§
    "Te mesélj már, hol volt a WinMo-nak riválisa? Nálatok a zárt osztályon?
    A mai napig WinMo-s szarokkal szaladgálnak az élet számos területén, mert van, ahol még most sincs kiváltója munkaeszközként."

    Akkor sajnos megint rosszul fogalmaztál mert azt írtad egyeduralkodó volt! Nos én 5% részesedést a piacon biztosan nem tartanék annak. Jelenleg meg ugye 1-2%-os részesedése van. A WinMo-nak anno egyébként ign kemény riválisa volt pl a Symbian személyében, kicsit nagyobb volt a piaci részesedése is (8x akkora). Akkor mégis miről beszélsz?
    §§§
    Igen, ma is vannak, akik hisznek a Symbian nagyszerűségében. Bár egy Symbian-os telefonom még nekem is van, de a kettő közel nem egy kategória, ne zavarjon.


    §§§
    "Tőlem a két HTC Uni-t megvevő fickó is cégnek vette, munkaeszközként és még most is azt használnak futárcégek, a kiscsaj avval pötyög árukészletezést a DM-ben!"

    Ééééés? Ennek hol van a WinMo-s mobilokhoz köze? Főleg a részesedéshez??
    §§§
    Hol van köze a WinMo-s PDA-knak a WinMo-s telefonos PDA-khoz???? Tényleg kérdezed? Ajjaj…

    §§§
    "Neked a WinMo-s készülék a sima telefonokkal van egy kategóriában és ott beszélsz el nem ért kétszámjegyű részesedésről?"

    Miért a nagyszerű WinMo milyen kategóriába esik szerinted?
    §§§
    Nem szerintem, hanem PDA kategória.

    §§§
    "Sok hibájával együtt a WinMo sokáig egyeduralkodva alternatíva nélkül süppedt abba a tespedtségbe, amiből a világot éppen az Apple taszította ki a szifonnal, te bárgyú ökör."

    Jól írod a tespedtségben volt a WinMo néhány Geeknél te bárgyú ökör.
    §§§
    Ezt kifejtenéd, ökör? Mert így értelmetlen még a mondatod is…


    §§§
    Valóban nem tudom miről beszélsz, ha neked évekig volt WinMo készüléked hát örülj neki.
    §§§
    Igen, általában ez a helyzet: gőzöd sincs a témához, de jártatod a szádat. Hozzászokhattam volna, de nem megy.



    §§§
    Megint a nagyzási hóbort, a winMo-s telefonok egy szarkupacok voltak, nem véletlenül hasalt el az egész rendszer. Igazad van nem értek hozzá, nem is akarok érteni hozzá. Remélem te nem úgy vezetsz kocsit, hogy nem tudod bármelyik részét megszerelni? Ó uram bocsá ugye nem úgy hallgatsz zenét, hogy az erősítődet nem te építetted? Ugye nem úgy videózod le a gyereket, hogy nem kezelsz profin egy kamerát és nem vágod a videós szoftvereket kivűl-belül te kis műkedvelő.
    §§§
    Hát ehhez nehezen tudok hozzászólni, talán annyit, mint feljebb: Igen, általában ez a helyzet: gőzöd sincs a témához, de jártatod a szádat. Hozzászokhattam volna, de nem megy.


    §§§
    "Hallgass inkább és hallgass zenét, ostoba."

    Te meg inkább nyomkodj WinMo-s telefont te ostoba.
    §§§
    Akár azt is, az is van még, bár csak PDA.
    Mert neked magas valami, attól okos vagy? Szerintem nem…