• narumon
    #521
    "Nem hát, sose…"

    Megint az idézetek, linkek bármi nemű bizonyíték nélkül :(

    "Évek óta mindig tagadod az összes hiányt, hibát, pontosan TE vagy az, aki SZERINTEM-EMBER, hiszen, ami neked nincs, az neked nem kell, ezért nem is hiba, ezt szajkózod mindig."

    Ne keverd a szezont a fazonnal; eddig is elfogadtam, hogy az FM rádió hiánya néhány embernek hiba, az, hogy ez nekem egy telefonvásárlásnál 0%-ot jelent mind negatív mind pozitív irányba azt hagy engedjem már meg magamnak.

    "Annyiszor kaptál, hogy hihetetlen, de akkor mindig bekussolsz vagy témát váltasz, sose fogadtad el. Most is csak az FM rádiót hajtogatod, mint egyetlen hiányt. Nem látod, milyen nevetséges vagy?"

    Egyszer sem kaptam listát, mindig csak a fröccsögésed rá a válasz. Amiket írtál azokat meg 99%-ban megcáfoltuk. Mint mindig, csak negyvenharmadjára is ugyanazzal jösz. BT és társai - hiána írtuk le, hogy működik, csak előhozod legközelebb is.

    "Én? Ez viccnek is rossz, te ütöd a saját szavaidat számos alkalommal, azért, hogy igazad legyen. Hányszor bizonyítottam ezt már…"

    Egyszer sem, és semmilyen érvelésedet nem támasztod alá bizonyítékkal csak azzal, hogy SZERINTED!

    "Megint hülye vagy. Éppenhogy nem, hiszen az S3-ról megírtam, hogy kihagyom. Ki nevet, kin? "

    Akkor te is ugyanolyan hülye vagy, mert párszor már leírtam, hogy iphone4-em van, nincs 4S-em.

    "Én nevettem rajtad, mikor engem kérdeztél olcsó Android-os tabletről az asszonyodnak. A nagy(szájú) narumon, minden okosságok tudója, az Apple nagykövete és fennhatóságának igazolója a hétszámjegyes fizetésével ezen töpreng, lol…."

    Nem tudom, hogy az egyik hogy következik a másikból de biztos elmagyarázod ezt is majd nekem....

    "Azon meg aztán mit lehet nevetni, hogy én megveszem, amit szeretnék?"

    Érdekes, fordítva te nevetsz azon aki megveszi amit szeretne...

    "Azon mit tudsz nevetni, szerencsétlen, hogy mivel manapság a Samsung cuccai sok tekintetben a legjobbak?"

    És azon mit tudsz nevetni, hogy az iphone manapság az egyik legjobb telefon sok tekintetben?

    "A SZERINTEM dolgot meg már elmondtam: nem szerintem, hanem tapasztalat, azt nem tudod kiütni a hülyeségeddel, csak a hozzád hasonlónak."

    Tudod az nagyon kevés tapasztalat, hogy SZERINTED xy hardver erősebb a tesztek meg mást mutatnak. Az elég kevés tapasztalat, hogy kikiáltod a Samsung kameráját a legjobbnak - de minden tesztújság mást ír. Az elég kevés tapasztalat, hogy azt mondod, az iphone-t vevők hülyék, sznobok, plusz egyéb trágárság - közben pont ugyanazt csinálod, ugyanúgy viselkedsz, ugyanúgy vásárolsz mint az általad lenézettek, csak egy másik készülékkel.

    "Én meg TAPASZTALATBÓL tudom, amit beszélek."

    Az előbb még bevallottad, hogy kevés az iphone-os tapasztalatod, akkor hogy állíthatsz róla dolgokat olyan biztosan? A cikkeknek nem hiszel csak annak a tapasztalatodnak ami nem létezik a témában.

    "Ahogy most is hiába tettem be a Woz mondatait tartalmazót."

    Nem hiába csak itt is kijavítottuk a mondat többi részével, de mivel az neked már nem tetszett ezért ott már mint fizetett apple kurva érvelt szerinted. Ez az érdekes benned, ha tetszik és elhiszed amit Woz mond, akkor talán esetleg a másik mondatával is ugyanígy kellene tenned nem gondolod?

    "Te számtalanszor kategorikusan leszaroztad az Android-ot, letagadod?"

    Idézet? Link? Bármi? Én ebben a cikkben is azt írtam, hogy nekem mi nem tetszik az androidban és én miért nem vennék, de egyetlen embert sem hülyéztem még le azért mert androidos telefont vett. Ellenben veled, mert te nem azt írod, hogy neked miért nem tetszik az iOS és miért nem vennél, hanem mindenki hülye és agymosott idióta aki iOS-es terméket vesz. (Mint ahogy kapásból lehülyézted azokat is akik OSX-et használnak mert neked nem tetszik, stb stb. Nézz már magadba - pont erre írtam az imént, hogy nekem nem tetszik a linux, de nem magyarázom meg, hogy mindenki hülye aki azt használ, sőt nem használok OSX-et sem, de vannak barátaim akik igen és profin kezelik, ők sem hülyék csak azért mert én pl Windows-t használok, de minek is írom le amikor ötszázszor írtam le és te nem is érted miről beszélek, meg, hogy a két érvelés között mi a különbség)

    "De sajnos, ismét nincs igazad. Most sem 10 ezerrel drágább, hogy hemzseg a hiányoktól, ha mindent tudna, további sok tíz ezerrel lenne drágább."

    Te magad linkelted be a tízezer forintos árkülönbséget, már arra sem emlékszel? Azt meg, hogy neked mi hiányzik belőle ne vegyük már az árhoz mert ez megint egy SZERINTED, ennyi erővel én is írhatnám, hogy nem tízezerrel drágább az iphone hanem 52e forinttal olcsóbb mert az androidos Samsung nem tud dolgokat ami nekem kell ezért nem ér annyit - de ezt én nem írom mert ez nettó baromság. A kettő között 10e forint az árkülönbség (te magad linkelted) a vevő meg majd eldönti, hogy melyiket veszi.

    "Igen, csak te szerelemből tartod meg, nem is értesz még a szifonhoz sem, szektatagként tehát persze, hogy így van.
    Ezt is bizonyítottad sokszor."

    Igen főleg akkor bizonyítom amikor kiderül, hogy én is bármit meg tudok rajta csinálni, csak hát azt nehéz elfogadnod. Annyira nem is értek hozzá, hogy forumokon privát kérdések szoktak hozzám jönni különböző megoldásokkal meg szoftverekkel kapcsolatban. Az a baj, hogy ez megint egy SZERINTED dolog. Én csak elvakultságomban tartom meg és veszek iphonet, te meg a nagy racionális mindent kielemzés miatt vezsel SGS-t. Tipikus mindenki hülye csak te nem hozzáállás. Képtelen vagy elfogadni, hogy más is ért egy dologhoz annyira mint te és képtelen vagy elfogadni, hogy nem ért veled egyet.

    "Te háromig tudsz számolni, neked elég, aki meg többet akar, azt te próbálod mindig lejáratni."

    Látod megint ezt írod, de amikor arra kérlek, hogy no mondd már, hogy mi az amit nem tudok iphone-on megcsinálni akkor elakad a szavad vagy a világon két embernek kellő mantrát ismételsz (viszont a fordítottja sose zavar). És nézd én most is elismerem, hogy androiddal több mindent tudsz csinálni hisz mégiscsak egy félig nyitott rendszer bármit tákolnak alá, csak a helyes szám, hogy én 211.345 féle dolgot tudok az iphone-on csinálni te meg 211.398 féle dolgot az androidon. Ezt vagy képtelen belátni.


    "Te mesélj már, hol volt a WinMo-nak riválisa? Nálatok a zárt osztályon?
    A mai napig WinMo-s szarokkal szaladgálnak az élet számos területén, mert van, ahol még most sincs kiváltója munkaeszközként."

    Akkor sajnos megint rosszul fogalmaztál mert azt írtad egyeduralkodó volt! Nos én 5% részesedést a piacon biztosan nem tartanék annak. Jelenleg meg ugye 1-2%-os részesedése van. A WinMo-nak anno egyébként ign kemény riválisa volt pl a Symbian személyében, kicsit nagyobb volt a piaci részesedése is (8x akkora). Akkor mégis miről beszélsz?

    "Tőlem a két HTC Uni-t megvevő fickó is cégnek vette, munkaeszközként és még most is azt használnak futárcégek, a kiscsaj avval pötyög árukészletezést a DM-ben!"

    Ééééés? Ennek hol van a WinMo-s mobilokhoz köze? Főleg a részesedéshez??

    "Neked a WinMo-s készülék a sima telefonokkal van egy kategóriában és ott beszélsz el nem ért kétszámjegyű részesedésről?"

    Miért a nagyszerű WinMo milyen kategóriába esik szerinted?

    "Sok hibájával együtt a WinMo sokáig egyeduralkodva alternatíva nélkül süppedt abba a tespedtségbe, amiből a világot éppen az Apple taszította ki a szifonnal, te bárgyú ökör."

    Jól írod a tespedtségben volt a WinMo néhány Geeknél te bárgyú ökör.

    "még én is későn kapcsolódtam be 2006 elején, tehát kb. 5 év lemaradással. Te meg nem is tudod, miről beszélünk, kiscsikó. "

    Valóban nem tudom miről beszélsz, ha neked évekig volt WinMo készüléked hát örülj neki.

    "Ráadásul, mint írod, neked az szopás volt… Meg is értem, aki nem ért hozzá, annak az is… Mi meg használtuk, szerettük és ROM-olgattuk. Te meg okoskodsz nekünk? Műkedvelő…"

    Megint a nagyzási hóbort, a winMo-s telefonok egy szarkupacok voltak, nem véletlenül hasalt el az egész rendszer. Igazad van nem értek hozzá, nem is akarok érteni hozzá. Remélem te nem úgy vezetsz kocsit, hogy nem tudod bármelyik részét megszerelni? Ó uram bocsá ugye nem úgy hallgatsz zenét, hogy az erősítődet nem te építetted? Ugye nem úgy videózod le a gyereket, hogy nem kezelsz profin egy kamerát és nem vágod a videós szoftvereket kivűl-belül te kis műkedvelő.

    "Hallgass inkább és hallgass zenét, ostoba."

    Te meg inkább nyomkodj WinMo-s telefont te ostoba.