• levente68
    #519
    §§§§
    Hol állítottunk baromságokat? Ha nem vennéd észre a te baromságaidat cáfoljuk! Nem mi állítunk hülyeségeket. Én sokadik hozzászólásra is csak a te általad állított valótlanságokat cáfolom meg linkekkel. Ezen kívül én ugyan nem állítottam semmilyen baromságot.
    §§§§§

    Nem hát, sose…



    §§§
    Ez nem igaz! Bármikor elfogadjuk a kütyü hibáit de az igazság az, hogy ilyet még nem nagyon mondtál, vagy csak SZERINTED stílusban az meg ugye az objektívtől nagyon messze van. Az, hogy SZERINTED nem ér annyit, meg SZERINTED ez meg az nem egyenlő tényleges állítással. Azt hiszem, hogy itt aki igazán nem nyitott az te vagy. Én most is felajánlom, hogy sorold azokat a hibákat, de tényszerűen és ne SZERINTED módon. Mert ha szerinted az tények tagadása, hogy SZERINTED erősebb a hardver én meg linkelem, hogy nincs igazad akkor nincs miről beszélni. Tessék várom a felsorolást miben olyan nagyon gyenge az iphone. Segítek; kezdheted az FM rádióval.
    §§§
    Ne te segíts nekem, te hibbant. Évek óta mindig tagadod az összes hiányt, hibát, pontosan TE vagy az, aki SZERINTEM-EMBER, hiszen, ami neked nincs, az neked nem kell, ezért nem is hiba, ezt szajkózod mindig.
    Felsorolást vársz, te tökéletlen? Annyiszor kaptál, hogy hihetetlen, de akkor mindig bekussolsz vagy témát váltasz, sose fogadtad el. Most is csak az FM rádiót hajtogatod, mint egyetlen hiányt. Nem látod, milyen nevetséges vagy?


    §§§
    Tükörbe néztél már? Visszaolvastál már? Akit eddig itt hazugságon lehetett kapni az csak te voltál más nem nagyon.
    §§§
    Én? Ez viccnek is rossz, te ütöd a saját szavaidat számos alkalommal, azért, hogy igazad legyen. Hányszor bizonyítottam ezt már…


    §§§
    "Soha nem voltam hű egy márkához, ha az már azt nem érdemelte meg, ti veszitek meg az összes szifont és nem értitek, miért nevetünk rajtatok."

    Te meg az összes SGS-t és nem érted miért nevetünk rajtad ugyanúgy.
    §§§
    Megint hülye vagy. Éppenhogy nem, hiszen az S3-ról megírtam, hogy kihagyom. Ki nevet, kin?
    Én nevettem rajtad, mikor engem kérdeztél olcsó Android-os tabletről az asszonyodnak. A nagy(szájú) narumon, minden okosságok tudója, az Apple nagykövete és fennhatóságának igazolója a hétszámjegyes fizetésével ezen töpreng, lol…. Csak akkor éppen normálisnak tűntél, biztos beléd erőltették a gyógyszeredet, amit mindig kihagysz…
    Azon meg aztán mit lehet nevetni, hogy én megveszem, amit szeretnék?
    Azon mit tudsz nevetni, szerencsétlen, hogy mivel manapság a Samsung cuccai sok tekintetben a legjobbak?
    Vissza ne kérdezz, miért, lejjebb leírtam tételesen!

    §§§

    "Azt meg, hogy szifonos cikknél kialakul vita, nyugodtan engedjétek meg nekünk, nem véletlenül van ez így világszerte..."

    Megengedtük, nem is volt vele baj, csak ne magyarázd, hogy lefikáztuk az androidot mert ilyet senki nem tett. Itt egy valaki fikázik folyamatosan; TE, mégpedig a legnagyobb gond, hogy csak SZERINTED módon. Amit állítasz azt nem tudod alátámasztani csak azzal, hogy TE úgy gondolod. Akkor meg ne csodálkozz, hogy beléd kötnek.
    §§§
    Érdekes, azt hittem én vagyok kikiáltva kötekedőnek…
    A SZERINTEM dolgot meg már elmondtam: nem szerintem, hanem tapasztalat, azt nem tudod kiütni a hülyeségeddel, csak a hozzád hasonlónak. Ha te hülye vagy hozzá, ahogy ezt sokszor bizonyítottad, aztán elolvasol egy cikket, ami hemzseg a valótlanságoktól és/vagy idejétmúlt dolgoktól, attól te csak butább leszel, de itt előadod magad. Én meg TAPASZTALATBÓL tudom, amit beszélek. Ezt nem tudom, nem is akarom és a legfontosabb: nem is kell cikkekkel alátámasztani. Nem is lenne érdemes, mert ahogy mindig teszitek, azt is megmagyarázzátok. Ahogy most is hiába tettem be a Woz mondatait tartalmazót.
    Nekem nem kellenek cikkek, hogy támogassanak, én benne, vele élek, nem olvasgatok róla, koma.
    Te számtalanszor kategorikusan leszaroztad az Android-ot, letagadod?
    Ezért ’kötöttem’ beléd mindig.



    §§§
    Te akkor sem vennél iphonet ha mindent tudna amit szeretnél, mert akkor is drágább volna 10e forinttal mint a Samsung.
    §§§

    Nem teljesen értem, miért gondolod ezt? Hányszor mondjam el, hogy majdnem vettem párszor?
    De ha jobbat kapok olcsóbban, toljak ki magammal?
    De sajnos, ismét nincs igazad. Most sem 10 ezerrel drágább, hogy hemzseg a hiányoktól, ha mindent tudna, további sok tíz ezerrel lenne drágább.

    §§§
    "Igen, szeretjük és tetszik, ami jó a szifonban, bizony, csak az elvakultság helyett mi látjuk a hibákat, erről megemlékezünk, hiába nem tetszik ez nektek."

    Akkor megint sorold, hogy ki és hol nem látja a hibákat benne? Legalább negyvenszer írtam már le (és te negyvenegyedjére is felhozod), hogy ez sem tökéletes telefon és vannak hibái - mindenki elismerte, de te negyvenkettedjére is le fogod írni, hogy nem ismerjük el a hibáit. Dehogynem. Eddig is megtettük. Sőt annyiszor le is írtuk, hogy még csak nem is ajánljuk bárkinek. Ebbe most megint mit kell olyat belemagyarázni ami soha nem történt meg?
    §§§

    Érdekes, ebben a hozzászólásodban mondtad az ellentétét és várod tőlem, hogy soroljak… nonszensz, öcsi…


    §§§
    "nem vagyok a saját ellenségem, nem erőltetek magamra rosszat, így a megvett Galaxy-k nem véletlenül vannak meg."

    No nekem meg pont ezért van iphone-om, ezt is leírtam már harmincszor. Írjam le harmincegyedszerre is?
    §§§
    Igen, csak te szerelemből tartod meg, nem is értesz még a szifonhoz sem, szektatagként tehát persze, hogy így van.
    Ezt is bizonyítottad sokszor.

    §§§
    "Továbbra sem állítom, hogy az iPhone ne lenne jó, az, de nem több és amíg van jobb nála, mást veszek."

    Azt azért megengeded nekem ó uram, hogy az én szempontjaim szerint jobb legyen nekem az iphone? Vagy tilos? Mert akkor ezentúl csak azt mondom, hogy azért vettem iphonet, mert bár az SGS3 jobb szerintem de hülye vagyok. Ezt remélem azért megengeded ó uram!
    §§§
    Mindig is megengedtem, a te zavaros tudatodban alakult ki olyan kép, hogy engem zavar, neked mid van.
    Te háromig tudsz számolni, neked elég, aki meg többet akar, azt te próbálod mindig lejáratni.


    §§§
    "levesbe, mert ellentétben a WinMo egykori egyeduralmával itt van "

    Mikor volt a WinMo-nak egyeduralma? Tudtommal soha nem ért el kétszámjegyű részesedést sehol. Nekem pár hétig volt WinMo mobilom azt a szopást én senkinek nem kívánom, dobtam is kifele a francba - olyan mély benyomást tett rám, hogy azóta közelébe sem mentem WinMo-nak.
    §§§

    Te mesélj már, hol volt a WinMo-nak riválisa? Nálatok a zárt osztályon?
    A mai napig WinMo-s szarokkal szaladgálnak az élet számos területén, mert van, ahol még most sincs kiváltója munkaeszközként. Tőlem a két HTC Uni-t megvevő fickó is cégnek vette, munkaeszközként és még most is azt használnak futárcégek, a kiscsaj avval pötyög árukészletezést a DM-ben!
    Neked a WinMo-s készülék a sima telefonokkal van egy kategóriában és ott beszélsz el nem ért kétszámjegyű részesedésről?
    Sok hibájával együtt a WinMo sokáig egyeduralkodva alternatíva nélkül süppedt abba a tespedtségbe, amiből a világot éppen az Apple taszította ki a szifonnal, te bárgyú ökör. A kezdeti iPhone-ok még alulmaradtak ugyan a csúcs WinMo-s gépektől, de a fejlődés új lendületét beindították, így mára egy Excel táblát már elég sok és sokféle készüléken kezelgethetsz majdnem teljes funkcionalitással. Igaz, én még Nokia 7650-n is használtam, de az nem igazi használat.
    De ez messze nem volt így a WinMo idején. Nekem évekig volt WinMo, pedig még én is későn kapcsolódtam be 2006 elején, tehát kb. 5 év lemaradással. Te meg nem is tudod, miről beszélünk, kiscsikó.
    Ráadásul, mint írod, neked az szopás volt… Meg is értem, aki nem ért hozzá, annak az is… Mi meg használtuk, szerettük és ROM-olgattuk. Te meg okoskodsz nekünk? Műkedvelő…

    Hallgass inkább és hallgass zenét, ostoba.