• pixx
    A kép küldésre egymásnak nem bt iPhoneon elég a bump nevű progi, van droid alá is, szóval lehet küldözgetni. Vagy van whatsapp, viber, Nokia alá is, Skype is. Szóval aki akarja megoldja.
    Tavaly előtt vettem egy htc desiret, ami nem szar androidos teló, aztán htc sensation tavaly, aztán vettem egy asus transormer androidos tabletet. Egyik sem szar, sőt az élvonalban van. Mindegyik fagyott, szar volt az akku idő, nem jöttek át smssek stb. Vettem egy iPhone 4-et aztán egy 4s-t. Most meg ipadet. Az áruk kb. Egyforma a stabilitás nem éppen említhető egy lapon.
    Kollégám vett egy htc one x-et egy hónapja. Szépen megy, és nyalta falat, hogy milyen stabil. 4 magos Procival sikerült elérni 2012-re azt, amit az Apple évekkel ezelőtt elért egy magon. Stabilitást. De a legjobb, ha egyforma játékon játszunk, mondjuk gta3, akkor ő 10 perc után csak a négy sarkán tudja megfogni a telót, mert égeti a kezét. Nem vagyok iPhone meg Apple buzi, viszont, a termék, amit veszel tőlük az tudja is azt, amit kell. És évek múlva is van szoftver update, a htc desirehez egy éve nem jött ki semmilyen frissítés. Neked a droid jön be, szíved rajta. Nekünk az iPhone. De a legjobb körülöttem minden kollégám droidos és már az 5-ből 3 tett ajánlatot a telómra.:-) a másik dolog az én telóm használtan is ér annyit, közel egy évesen mint egy vádi új htc one x:-) ha stabilitást akarsz akkor iPhone, ha kalandot akkor bármelyik droidos teló megteszi.:-)