• bosco05 #47
    Végig sem bírtam olvasni ezt a sok baromságot, ami a flémben íródott. Fanboyokhoz szólnék. Gyerekek! Meg akarjátok magyarázni a lehetetlent. Amikor azt írom, hogy nem tudsz átküldeni egy képet bluetoothon egy nem ájfonosnak, azt nem megcáfolni kell (mert nem is lehet), hanem inkább mögé kéne látni, hogy vajon mi ennek az oka? Ennek egyetlen oka van, az Apple erőszakosan, mint egy diktátor próbálta rákényszeríteni az embereket, ilyen kicsinyes dolgokkal, hogy mindenki az Ő terméküket vegye és akkor nem lesznek ilyen gondok. Ez egyrészt szánalmas, másrész pedig zseniális, hiszen rengeteg embernél bejött a húzás, még akkor is, ha mára már a fanok is kezdenek észhez térni. Másik nagyon fontos, hogy amikor TI! fanboyok arról beszéltek hogy android, akkor nagyjából valami idiótának a minőségi huawei vagy zte telefonján látott froyoról csacsogtok. Jelly Bean van teccik érteni? 4.1! Nem 2.2. Tessék kézbe venni egy Nexus Prime-ot és megnézni mi is az az Android 2012-ben és fogjátok látni, hogy az iOS viharba nincs hozzá képest... Én egyáltalán nem vagyok sem Apple hater sem Android buzi, csak nyitott szemmel járok és nagyon sokat próbálgattam mindkét rendszert... 2-3 éve még azt mondtam, hogy hmm igen ez az iOS nem is olyan rossz (bár testreszabhatósága egyenlő volt a nullával, (ami szintén az Apple politikájára vezethető vissza, csak a nagy felhasználói nyomásra ebből engedtek...) de alapvetően használható volt (csak ku**a drága). Mára az Android lekörözte az iOS-t...