No én pont egy ilyen szoftver hiányolok google részéről. Szerintem kötelezővé kéne tenniük, hogy bármilyen androidos telefon ezzel a szoftverrel működjön. Éppen most panaszkodott Galaxy Tab tulaj barátom is, hogy ha annyi lenne az update, mint nálam akkor updatelne, de neki sincs semmi kedve utána olvasni, azt sem tudja merre induljon így inkább ráhagyja és marad a régi. Illetve már többször írtam egy haver nagyon befürdött egy ZTE Blade-el valami ős android van rajta 2. franctudja hanyas, ezt sem sikerült még upgadelni - bár élelmes emberek 5000Ft-ért vállalják az upgaredet. Félre értés ne essék tudom, hogy ez egy foscsi szarcsi telefon - bár azért vettük mert anno sokan ajánlották - érdekes módon azóta ezek az emberek eltűntek már nem is emlékeznek rá, hogy ők ajánlották :(
Nos ez a másik gondom még az androiddal, hogy annyira szétfarigcsálódott már, hogy olyan mint a PC - egy szoftvernél már erőforrásokat kell nézni, folyamatosan lesni kell mit tud a telefon és mit nem. Nekem ez PC-nél is mindig tök idegesítő volt ezért vettem konzolt, és itt is ugyanúgy idegesít :(