"Közben meg a DreamBox-os példád pontosan ellenkező mentalitású, mint az Aplle.fanatizmusod, nem vezet ez töréshez nálad? Szerencse"
Látom nagyon nem sikerül épeszűen gondolkodnod. Pont erről beszélek, hogy mások a preferenciáink, más a hobbink, más az élethelyzetünk, más az időbeosztásunk, teljesen más emberek vagyunk, teljesen más igényekkel. Te lehet hogy szereted a számítógépedet buherálni - én nem. Lehet, hogy szereted a telefonodat hekkelgetni - én nem. Szeretsz mindenféle szoftvert tesztelgetni - én nem. Ha lenne annyi időm, hogy ezekkel foglalkozzak akkor szívesebben olvasok utána a műholdas hekkelésnek, a cardsharingnek, az adás osztásnak, a felvételeknek - mert ez sokkalta jobban érdekel mint a fentiek. Tudom - már megbeszéltük - hogy te pl szívesen mész le, és cserélsz olajat, szűrőt miegymást a kocsidban. Én ebben az időben szívesebben hallgatok zenét, vagy böngészem a netet beszerezhető lemezek után kutatva. Sőt tudod mit? Majdnem minden NB1-es meccset megnézek akár élőben akár felvételről - mert ez is sokkal jobban érdekel mint mondjuk az, hogy hogyan tudnék egy 3 évvel ezelőtti telefonra új androidot felrakni. És mivel ez utóbbi nem érdekel, ezért minimum elvárás nekem a telefonomnál az, hogy a számítógépre rádugva, szóljon, hogy új oprendszer jelent meg, akarom-e telepíteni. Ha rábökök hogy igen akarom akkor megcsinálja, szól hogy kész van és már használhatom is a telefont - ezért nekem EZ A FONTOS! Amíg ezt nem tudja az android egy szoftverben addig nem merül fel mint opció. Nincs időm és kedvem neten utána olvasgatni, hogy vajon hogy lehet ezt megoldani.
Ha nem érted miről beszélek akkor sajnálom, akkor még annál is jobban különbözünk mint gondoltam.