• narumon
    "Milyen hegyen nincs internet? Apa, milyen hegyen van?"

Elég sokat túrázok, Magyarországon csak néhány turista ösvény kisebb nagyobb részén nincs térerő, és ahol térerő van ott net is van.

"Amúgy: és-sel ne kezdj mondatot, kérlek! A vesszőhibákra nem térek ki."

Helyes, ugyanis ez egy tech/geek forum és nem irodalmi. A vesszők helyességét meg tartogatom regényekre.

"Mondtam én olyat, hogy SOS kell bármit küldeni?, Nem. De te SEMMIT se tudsz net nélkül és hiába éled az életed egy méterre a célszemélytől, ne nevettesd ki magad, hogy nem látod, mennyire vicces, hogy egy méterre a net kell ehhez…"

Aham, tehát én vicces vagyok, hogy 1m-re net kell, amikor te magyarázod azt, hogy ellenálhatatlan kényszered van, hogy egy melletted állónak küldj át telefonon valamit. Így is lehet nézni.

"Az meg, hogy nem tudsz hirtelen egy file-t átküldeni BT segítségével, sőt a környezetedben lévők is ilyen szinten vannak, azt ne dicsőségnek éld meg, kérlek!"

Nem én élem meg dicsőségnek, te éled meg annak azt, hogy BT-n küldesz át fájlt a másiknak.

"Pendrive és notebook kell, hogy legyen valakiknél egy egyszerű piknik-en? Egyre magasabbra teszed a humor szintjét. "

Na ne röhögtess. Az szerintem semmi szín alatt nem egy egyszerű piknik ahol a barátod 2GB-nyi "kutatási anyagot" a telefonján tárol, és ezt akkor és ott akarjátok a te telefonodra átmásolni. Valahogy nem életszerű ha érted mire gondolok.

"Ha azt sem tudod, minek egy notiba BT, nem is érdemes vitáznunk, félek, inkább nem tudtad telepíteni rá rendesen… Az én notim akár a telefon kihangosítójaként is üzemel. De hát én segg vagyok, persze."

Mondtam én, hogy segg vagy? Örülök, hogy ilyen jól használod a notidat, ez megint egy olyan dolog ami miatt nem telepítenék bluetoothot. Sokszor leírtam már ezen a forumon meg máshol is, szerintem a bluetooth igazából egy szinte teljesen szükségtelen találmány, számomra mindenképpen.

"minőség, méret, több hangsáv, felirat, stb., míg az FM rádió nem váltható ki , ezért vannak az autós cuccokban a mai napig."

Az FM rádió pont ilyen megfontolásból kiváltható digitális műsorszórással, jobb minőség, rengeteg csatorna, akár pofázások nélkül. Ezért nem hallgatom az FM-et autóban sem.

"Ezeknek semmi közük egymáshoz, de ráadásul butát írsz, nem kell senkinek lemondania a BT érdekében semmiről. Ja, de, a szifonosoknak. Így érdemled ki az ’ostoba és korlátolt’ jelzőt megint."

Megint itt tartunk. Miről kell lemondani? A hegy tetején mellettem álló embernek mp3 átküldésről? Mégis miről a teljesen ésszerütlen és elrugaszkodott példádon kívűl még semmit nem tudtál mondani. Annyiszor leírtuk már, ha valakinek az az élete, hogy a mellette álló embernek mp3-at küldözgessen át akkor vegyen olyan telefont ami ezt tudja. 35 éves vagyok, ennyi idő alatt ez nálam még soha nem merült fel, tehát engedtessék meg, hogy magasról toljak is erre a funkcióra.

"Egyrészt, Steve barom dumája volt ez és ti bedőltetek mindannyiszor neki,"

Mikor is dőltünk be neki? Talán te döltél be neki. Mindig csak apple hatereket láttam ezektől a SJ beszólásoktól itt nyüzsögni, iphone tulajt soha.

"másrészt elég nagy baj, hogy nem kerülnek bele hiányzó dolgok."

Rengeteg telefonban vannak hiányzó dolgok. Tökéletes telefon nincs, de nektek valahogy mindig csak az iphoneból hiányzik valami a saját telefonotokból sohasem.

"Az kit érdekel, hogy te apránként kifizeted és azt hiszed, nem? Tudjuk, nagy a telefonszámlád és így szinte ingyen kapod, illetve, így magyarázod be magadnak. Nekem viszont az objektivitásra törekvésem nem engedi meg, hogy ne a független készülék teljes árát nézzem."

Az objektivitásra való törekvésed akkor itt nagy csődöt mondott. Minden eszköz annyiba kerül amennyit fizettél érte, és nem annyiba amennyit valahol ráírtak. Jó reggelt!

"Olyan mennyiségben ontják Android-os területen a plusz funkciókat, hogy már én se tudom követni."

Az nagyon hasznos lehet ha már te sem tudod követni. Minden esetre továbbra is azt tudom mondani, hogy barátoknak van android telefonjuk, nem nagyon tudok olyat mondani amit ők csinálnak rajta és én a korlátok miatt ne tudnék. Ide böfögtél megint valami funkciókat de csak isten tudja miről beszélsz.

"1. iTunes az etalon neked? Ajjaj… Inkább meghagylak ebben a hitedben, ó jajj…"

Nem azt mondtam, hogy az az etalon. Hol láttál ilyet. Androidnál melyik program tölti be ezt a szerepet? A windows intéző? Jó neked.

"2. megint nem vagy képben, több száz Android-os telefon van, de javarészt még azok közt is kompatibilisek a progik,"

Milyen progikról beszélsz? Én androidról beszéltem, magáról az oprendszerről. Ha most feldugom barátom SGS1 vagy ZTE Blade telefonját a számítógépre semmi nem történik. Milyen szoftver kell hozzá, hogy jelezzen, hogy új oprendszer van, akarom-e telepíteni? (Ennek a szoftvernek az 1. pontban lévő szoftvernek kellene lennie)

"de te elvárod ezt az Android-tól, mulatságos egy troll vagy, mint mindig."

Értem tehát ha te elvársz valamit az iphone-tól akkor az igazság bajnoka vagy, ha én várok el valamit az androidtól akkor meg troll vagyok. Nem gondolod, hogy ez erősen kettős mérce?

"3. mert az Apple meddig is támogat visszafelé? Na, annyit az Android is. Pont az Apple az, aki szarik a régi tulajokra és egy suhintással elvágja őket…"

Tényleg? Mikori telefon a 3GS? Arra tökéletesen felmegy a legújabb upgrade is. Androidnál hogy is van ez? 1-2 éves telefonokra sem biztosan érhető el az új android. Akkor miről beszélsz?

"4. hát, én lassan ezer, ha nem több programmal ismerkedtem meg Android-on és semmi bajról nem tudok beszámolni,"

Vicces azért hogy ezen a forumon is előfordul, egy-egy beírás, hogy jajj lefagyott az SGS, de nem a hardver miatt hanem mert feltelepítettem valami béna szoftvert. Persze mindenki hülye csak te nem.

"Nem vagy tech geek, azt már sokszor bizonyítottad."

Nem is szeretnék az lenni, azt meghagyom neked, a technikához meg jobban értek mint te ez párszor már kiderült.

"Te egy nagyképű újgazdag vagy a tipikus BMW-Apple kombóval és avval az arrogáns ostobasággal, ami meggátol abban, hogy lásd azt, ami kiböki a szemed."

Vicces ezt a mostani hozzászólásaid fényében nézni :) Még arra is képtelen vagy, hogy tükörbe nézz.

"Bár szívesen látnám a földre hulló álladat, mikor szembesülnél azzal, amit ma egy Android-os csúcskészülék komolyabb bemutatása során tapasztalhatnál."

Kiváncsivá tettél, bár az írásaid alapján azt hiszem meglepődnél ha egyszer rájönnél miket is tud egy iphone - akkor hirtelen szembesülnél azzal, hogy semmivel nem jár előrébb az android.

Summa summárum ismét a régi jó öreg apple haterrel van dolgunk. Habzó szájjal magyarázod, hogy mi hiányzik az iphone-ból és ezért milyen elvakultak vagyunk, de amikor beírtam pár dolgot (ami szerintem MINIMUM elvárás egy ilyen rendszerrel kapcsolatban), akkor gyorsan elkezdtél terelni meg megmagyarázni, hogy az nem is kell. Ezt úgy mondanám, hogy saját csapdádba estél bele. El kéne fogadnod, hogy nekem azok a dolgok amiket felsoroltam a listában SOKKAL SOKKAL fontosabbak egy telefon vásárlásakor mint az SD kártya vagy hogy tudok-e BT-n mp3-at átküldeni. Persze tudom ezt nehéz a te fröccsögésre ráállt agyadnak feldolgozni, de attól még ez van.