levente68#22
„Mondjak egy pár példát hogy értsd mit akart mondani M2?
Csöves erősítőm van, 1 bekapcsoló gomb és egy hangerőszabályzó van rajta - nagyon gáz hogy nincs benne FM rádió meg EQ meg mittomén még mi ráadásul 3 fullos házimozi erősítőt is kapnék az árán
és a fordítottja
Milyen gáz már, hogy valaki előfizet egy set-top-boxos szolgáltatásra vagy kábeltévére amikor alig kap valamit a pénzéért ahelyett hogy felrakna egy műholdat forgatóval, dreamboxxal és több ezer csatornából válogatna, ezerféle opcióval. Ú mennyi hülye van az országban.
[Ellentétben veled én nem akarom mindenkire ráerőltetni az utóbbit, még ha meg is vagyok róla győződve hogy sokkal jobb mint a sok benga háztartás]”
Ne mondj példákat, mert te is tudod, miről van szó.
A csöves erősítő nem egy idevágó példa és kár erőltetni a másikat is, én pl. nem nézek TV-t, letöltöm, ami érdekel, ezek 90%-ban dokufilmek, de ettől még nem fikázom, aki előfizet valamire. Nálunk is van előfizetés amúgy, lent anyám nézi, amit akar, fent párom, ha talál valamit benne.
Nagyon fontos: mindig evvel jössz, hogy én rá akarok erőltetni valamit bárkire is. Nem igaz, sokszor elmagyaráztam: arról van szó, felnyitnám a szemed, de te kikéred magadnak. Hát, legyen a tiéd.
Közben meg a DreamBox-os példád pontosan ellenkező mentalitású, mint az Aplle.fanatizmusod, nem vezet ez töréshez nálad? Szerencse…