• ATi0021
    Nagyon kíváncsi leszek rá, mennyi maradt meg a régi GRIDből. Az elsőnek az irányítása billel és kormánnyal is fura volt, viszont gamepaddel tökéletes. A driftet kifejezetten imádtam. Emlékszem rá, hogy mikor kijött a demó azon ment a verseny kinek lesz a legtöbb pontja és volt egy srác aki 50 millát csinált majd azt megdöntettem és oda-vissza ment többekkel a csata. Szóval a drift nagyon ment Nekem, még itt SG-n is kérdezték páran hogyan csinálom. :D

Amúgy Szabinak igazat kell adnom. A DLCs dolog elég szemét volt. Megígérték, hogy 1.3-as javításba ingyen megkapjuk erre a javításban semmi DLC, csak töltésnél leellenőrzi a DLCket és ennyi. Bár még mindig jobb, mint a DiRT3-nál ahol egyszerűen elbuktam a teljes arany minősítést mert nem volt meg a DLC. GRID1be talán még amit hiányoltam, hogy nem volt ellenfele LeMansba az Audinak.

A GRID 2ben nagyon remélem, hogy megmarad a régi irányítás és nem lesz túl árkád és Forza klón se. Alapvetően a több pálya, autó stb mellé a GRID 1hez képest időjárás, jobb csapatépítés (esetleg PhotoShop támogatás matricázáshoz), kerékcsere kell és megvettek.