• okosan gyerekek
    te tényleg egy idióta vagy. hol látsz te itt ENGEDÉLYT, te f@sz!? tudod mi a bejelentés és az engedély kérés között a különbség? hogy nincsen elbírálási joga a rendőrségnek, mert nem az övék a terület. bejelented, ők tudomásul veszik. betiltani betilthatnak egy rendezvényt, de engedélyezni egyet sem engedélyezhetnek, csak tudomásul veszik annak jövőbeni megtörténtét.

SZÁNDÉKOSAN nem akartam belemenni a jogi részbe, nehogy a hozzád hasonló idióták azt higyjék, hogy a helyzet jogi szabályozása az ésszerűen megalapozott erkölcsihez képest valamiféle elkorcsosulása a helyzetnek. de ha jog: van fogalmad a spontán gyülekezés fogalmáról? és tudod, hogy ez amit belinkeltél mire vonatkozik? KHÖZTHERÜLETRE. nem magánterületre, mint egy strand. és igen, amire basztál válaszolni, hogy mégis hogyan tiltanak be egy magánterületre szervezett gyülekezést -- alább:

>>És mégis hogyan tiltották meg? "Nem tartózkodhat itt senki, aki jeletkzett erre a bulira, de ha nem jelentkezett, akkor itt lehet?" Vagy hogyan? Mert, ha senki sem mehet oda, akkor az lezárt terület, nem tiltott buli. Miért nem ment oda a kezdés előtt pár ződgeci /vagy milyen színük van Németben/ és küldte el a picsába a népet. IF ez nem segít, akkor jöhet az erősítés.<<

Komolyan, válaszoljál már arra, hogy ez hogy néz ki? Csak azt engedi be az adott nyilvános magánterületre az ügyben egyébként iletéktelen hatóság, aki nem volt feljelentkezve facebook-on?

Gondolkodjál már idióta, érzem én, hogy bűzlik a háttérből a rendőrcsalád, azt' nem tetszik, de egy Nyugat-Európai jogállamban ez nem úgy megy, hogy amit a rendőrök csinálnak az szükségképp jól is van. A közterület, köztulajdon. Használatában csak különleges és indokolt esetben lehet egy szabad országban az állampolgárokat -- az érthetőség kedvéért azokat, akiké az adott terület -- korlátozni, nem önkényesen, főképp azért, mert szokatlan magatartási forma látszik kibontakozni.

Én értem, hogy te ezt nem akarod elfogadni, meg neked ez fáj, de akkor takarodjál Észak-Koreába, ott majd gyakorolhatod a jogod ahhoz, hogy rendőri intézkedés alá vonjanak és megb#sszák a szádat 60 millió forintra, azért mert a rendőrség illetékessége alá még csak nem is tartozó MAGÁNTERÜLETRE szervezel egy találkozót.