Szefmester#42
Hmm ezek szerint soha nem kell figyelni a közutakon hiszen balesetek vannak... örökké úgysem tudjuk elkerülni, jobb beletörődni...
Faterom bicajjal balra készült kanyarodni.. jelzett is.. a mögötte haladó autós látta és lassított.. az az mögötti meg úgy gondolta hogy ő most kúúúúrvára siet és 100as tempóval (90max helyett szar útminőségen ráadásul) előzni kezdett és csatt.. így lett pár hét kórház, fájdalom és betegállomány...
Szintén fater, zebrán közlekedik egy belvárosi kereszteződésben, a kereszteződés jobb oldalán.. balról lassítás nélkül jött egy hülye picsa aki elcsapta. Kifogás: Nem látta őket a naptól mert a szemébe sütött.. bazze.. ott lakott a környéken, pontosan tudhatta hogy ott az iskola, ott a strand, ott a spori, és ott vana közelben a város egyik legnépszerűbb pubja.. Innentől tudhatta hogy van gyalogos forgalom, ahogy azt is hogy ha nem látok, akkor nem vakon szálguldozok hanem lassítok.
Most jön a mi történhetett volna.. Az a gyorshajtó barom nem iset annyira olyan szar úton akkor nincs gondja egyik félnek sem, ha a hülye picsa a látási viszonyoknak megfelelően vezet akkor nincs gondja, nem büntetik meg, és nem kell fizetnie... De a fater már az első esetnél is ott maradhatott volna. Akkor a gyorshajt nem "csak" gyorshajtás+baleset okozása+8 napon túl gyógyuló sérülés okozása miatt pihentetné az összetört kocsiját, hanem gondatlanságból elkövetett emberöléssel is saját magát..
Hahh.. mi lett volna.. Mi lett volna a bulin ha páran nekiállnak ittasan verekedni? Mi lett volna ha senki sem verekszik ittasan? Nem tudhatod. De mind a kettőre ott volt a lehetőség, és mind a kettőre fel kell készülni. Csak éppen az egyiknél elég 0 rendőr, a másikhoz meg kell jópár. Az hogy ráadásul nem tudod mennyien mentek volna el... Megint csak nem tudhatod. Arra készülsz hogy senki sem megy el akkor nem megy rendőr.. de ha meg elmegy 3000 akkor ott meg is halhatott volna valaki, így a rendőrök elmentek. Ha te is ott lettél volna és te sérültél volna meg akkor vélhetőleg most sírna a szád hogy miért nem volt ott mentő, és miért kerültél kórházba súlyos sérülésekkel, és miért nem csak kicsikkel mert a kedves rendőrbácsik lerángatják rólad a két barmot akik poénból rugdosnak..
Ez a mi lett volna ha eltúlzásai szánalmasak... Elbagatellizálod az esetet. Te csak buliznál.. de ha baj lenne akkor jönne a sírás, meg a pávián módra üvöltözés hogy "Miért nem volt...!!" Fel kellett készülni mindenre.. A gyerek túl sokat kapott, de ha keveset kapott volna, akkor te most nem ovlasod, nem is halalsz róla, és a kis Günter sem olvas róla és a hétvégén ő is megcsinálja a maga kis FB partiját, és ő is megkapja majd a magáét.. Tanulni kéne mások hibájából, nem pedig mártírnak kikiáltani és hőbörögni. Én eddig sem akartam németországban Fb partit szervezni, és ezután sem akarok.
Én máris tanultam valamit. :) A németek és a potyaparti-arcok hülyék...