• kisokka
    Én meg csak azt tudom neked mondani, hogy így taposson el 150 ember, ha bevadul. Hagyjuk már ezt a süket dumát, hogy strandolgatni ment mindenki, mert ez nem igaz. Ennyi részeg ember, aki egy célból tartózkodik egy helyen, ráadásul biztosítatlanul, abból csakis baj lehet.
    Voltam már nem egy rendezvényen, olyanon is, ahol a magaslaton voltak a biztonsági őrök, olyanon is, ahol kevésbé. Általában nem dísznek vannak ott, hanem azért, hogy kiemeljék az olyan egyéneket, akik bajt okoznak.
    Ezt úgy írom, hogy engem is emeltek már ki, utólag beláttam, hogy joggal, ez van.
    De egy 150 fős tömegben csak egyszer lépjen valaki valakinek a lábára, csak egyszer kezdődjön el bunyó és akkor ott kő kövön nem marad. Se orvosi személyzet, se biztonsági őrök, kitör a pánik, ami halálesetekhez vezethet. Gondold még át ezeket az állampolgári jogokat, nem tudom mennyire akarsz olyan tömegben sodródni, ami be van pánikolva. Ilyet is éltem már át, elég szar tud lenni, amikor csak sodródsz és nem tudsz tenni ellene semmit.