• Bucser
    #672
    Megszólítva érzem magam. Kommentálni nem fogom amit személyeskedtél, mert nyílvánvaló, hogy bizonyos indokkal regeltél.

    Ha valakit sért a kommentem vagy amit írok, az kérem jelezze ott és akkor, pénztártól való távozás utáni köpködést nem szeretem.

    Felvágni nem szoktam. Kérdezték a történetemet elmondtam. Ahogy mindenki más. Felvágni az ereimet mégúgy sem szoktam. Leírtam hogy milyen szívások vannak és hogy hányszor éreztem úgy hogy "bazdmeg inkább hazamegyek". Valamint azt is, hogy a diploma nem garancia semmire és hogy az utazás előtti ködös elvárásokat, amiket bizonyos hamis blogok táplálnak félre kell tenni.

    NA meg igyekszek mindenkit a realitás talaján tartani. Segíteni tanáccsal tudok, ugyanis tartom, hogy mindenki csak azt tudja értékelni amit a saját kis kezivel kapar ki. Akárkinek segítettem eddig mindig ment a saját feje után és telibeszarta amit mondtam. Rá is fázott aztán meg én is szívtam, a másik hülyesége miatt.

    A TB fizetésről meg annyit, hogy fizetném én az otthoni tb-t hidd el. ÉS ha bajom lenne távolról vizsgáltatnám magam az otthoni háziorvosommal aki ismer gyerekkorom óta és jóban vagyunk. De nem lehet. A nemzetközi törvények nem engedik. Azt viszont engedik, hogy olyan helyre költözzek ahol meg tudok élni emberhez méltóan.

    ÉS nem a hazámat és az ott élőket köpködöm. HAnem azokat, akik vezetik.

    És abba gondolj bele, hogy ha itt tapasztalatot, tőkét szerzek és utána otthon, vállalkozva fektetem be azt a tőkét vagy bármibe másba, biztosítva x ember megélhetését ki fog több tb-t fizetni, én vagy te?

    Na ugye.