• PYLLANGO
    #660
    Elnézést, de olvasgattam.
    És már bocs. :/ Általában tartózkodom az ilyen-olyan beírogatástól.
    Muszájból én is járok kint épp eleget a tanulmányi útjaim erejéig. Elég jól látom a kinti ködös valóságot. - de ami már nagyon nem tetszik, az mellet nem engedi az igazság érzetem, hogy elmenjek.
    Rohadtul utálom, ha valaki osztja az észt és elfelejti, hogy honnan jött. - mert azt hiszi tart valahol, pedig csak egy nagy senki.
    Alapból is utálom az ilyen külföldre szakadt hazánkfiait, akik mondván kurva jól érzik magukat a választott országaikba és onnan „dumálnak” ide vissza. Minek akkor, ha nekik ott olyan rohadt jó! Vagy nagy dicsőség, ha az ereiket akarják felvagdosni, mint az Arkangyal, miközben a szerencsétlen intelmeit adja elő. Van pár kint évek óta élő ismerősöm, de azoknak eszébe nem jutna itt nagyzolni a nagy okosságukkal. Ha meg már megy itt a nagy semmi szövegelés, akkor némi tisztességgel! Ugye kedves BUCSER!!! Hogy ne verje ki a biztosítékot annál, aki eldöntötte, hogy itthon marad, még ha nehéz is. Az meg hogy lenézően, megbélyegzően válaszolgatnak itt azoknak, akik informálódni szeretnének az már sok. Mindenki lesajnálja, legalább is én az biztos, hogy mennyi pénz van a bukszájukba egyeseknek és, hogy milyen sikeresnek tartják magukat és ettől milyen szuper okosak.
    Mert ugyan mi lesz, ha nem tartja be valaki az intelmeiteket? Hát elárulom, hogy semmi, szerencsefijai.
    Ti majd biztos aranyat fogtok kakilni, mi meg barnát, de semmivel nem vagyunk rosszabbak azért, mert nem az első utunk az angolok és egyéb istenségek seggnyalása. Sőt!!!!!!
    Választ nem kérnék tisztelettel, hogy ne kelljen rá válaszolnom, mert általában más dolgok szoktak érdekelni és véletlen cseppentem be ide. - de a sok hülyeség már megülte a gyomrom. Mert azokat el lehet altatni, akik nem jártak még a nagyvilágba. Aki meg kint érzi magát jól annak hajrá, de maradjon is ott és ne egye haza a fene majd megpusztulni sem. Mert itt én fizetem a TB-t is, amiért ha haza eszi a fene a sok milliomoskát, majd ő fog legjobban pofázni.
    És bocs az elfogultságomért, ha elfogultság itthon élni.
    Előre is kösz.
    Pillantam:)